Wiky Watch Ekranda Sürekli Donma Ve Arama Esnasında Sürekli Kendi Kendine Kapanma!

28 Mart 2024 16:071.756
Şükriye'nin Teşekkür Mesajı
Tadilat sürecinde iletişim halinde olmaları ve ürünün takibini bana bildirmeleri tadilat ta indirim uygulanmasından dolayı teşekkür ederim 🌼
Şükriye
28 Mart 2024 00:12

Ürünü aldığın ilk günden beri sürekli ekran sürekli donma oluşuyor arama esnasında sürekli kendi kendine kapanma kendi kendine acil durum bildirimi konum tespiti yaptığımda konumda algılama olmuyor sürekli telefonda donma oluyor arama yapamıyorum arama girişlerine tıklayamıyorum şimdi de elimde kaldı kadarıyla tuşlarda hiçbir şekilde ekran tuşlarında hiçbir şekilde uğraşamıyorum arama yapamıyorum yan tuşlarda da kapatmaya çalıştım fakat kapanmıyor

16 Nisan 2024 14:08 (Şikayetten 18 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; En kısa sürede şikayetiniz hakkında sizinle irtibata geçeceğiz. Wiky Watch Müşteri Hizmetleri.

Şükriye
10 Temmuz 2024 11:13

Wiky Watch 4 Akıllı Saatte Görüntülü Arama Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

26 Kasım 2025 00:11521

"Tekrar tekrar yazarak soruna çözüm bulmak için elinden geleni yaptılar çok teşekkür ederim"

Wiky Watch 4 Akıllı Saatte Görüntülü Arama Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Wiky Watch 4 Plus Kurulumu İçin Mail Gelmiyor Müşteri Hizmetleri Yardımcı Olmuyor

11 Kasım 2025 10:10440

Wiky Watch 4 Plus akıllı saatin kurulumu için bir haftadır e-posta bekliyorum ancak hiçbir şekilde mail gelmiyor. Sürekl...

Wiky Watch Akıllı Saatin Sürekli Pil Sorunu Ve İade Talebi

11 Şubat 01:32378

Eylül 2025’te Wiky akıllı saat satın aldım. Daha önce başka bir markanın saatini 3 yıl boyunca sorunsuz kullandığım için...

Wiky Watch Teknik Serviste Çözülemeyen Sorunlar Ve Garanti Kapsamında Ücret Talebi

23 Ekim 2025 13:50514

Wiky Watch marka akıllı saatimi teknik servisinize, aynı arızadan dolayı tekrar tekrar göndermek zorunda kaldım. Ürünüm ...

Tümünü Gör
Wiky 5 Plus 3. Kez Servise Gönderişim Yeter Artık!

Wiky 5 Plus 3.Kez Servise Gönderişim Yeter Artık!

Aysenur
Wiky Watch 5S Açılıp Kapanma Sorunu