Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Erişim Sorunu Ve Sahte Uygulama Uyarısı

WhatsApp Erişim Sorunu Ve Sahte Uygulama Uyarısı
18 Ekim 2024 04:40

WhatsApp uygulamasına sahte diyor ve hiçbir şekilde erişemiyorum. Hiçbir şekilde sahte WhatsApp uygulaması yüklemedim. Sadece Google Play üzerinden yükleme yapıyorum ama hala erişim sağlayamıyorum. Bu olay dün WhatsApp ımın spam nedeniyle kapanmasından itibaren ortaya çıkmaya başladı. Hiçbir şekilde yardımcı olabilecek birisine ulaşamıyorum. Mail attığımda sadece otomatik cevaplar veriliyor. Telefonumda başka bir numarayı girdiğimde doğrulama kodu gönderirken kendi numaramı girince WhatsApp uygulaması orijinal değil diyor. Aynı şekilde başka telefonda hali hazırda giriş yapılabilen bir telefonda kendi numaramla giriş yapmayı denediğimde aynı hatayı verip duruyor.

Bay
Bay

Merhabalar detaylı bir şekilde anlatayım: Öncelikle 2. Cihaz olarak bir cihaz bulmanız lazım örnek veriyorum abinizin kardeşinizin vs. Bu cihaz eğer Xiaomi ise (2. Alan kısmı için lazım olacak) işinizi görecektir. Ayarlar-Özel özellikler-İkinci Alan Bu kısımdan ikinci alanı açınız ve numaraları Gmail'e yedeklemeniz lazım yoksa numaralar gözükmez. İkinci alanı açıp WhatsApp indirin kendi giremediğiniz numaranızı girin ve kullandığınız telefondan WhatsApp'a girip numara istenilen yerde 3 nokta kısmı var Oraya basın ve ikinci cihaz olarak kullanın kısmı olacak ona girin. İkinci alandan açtığınız WhatsApp ile bağlı cihazlar kısmına girin Ve kendi telefonunuzdan QR kodu okutup başarılı bir giriş yapabilirsiniz! Not: şu anda bu anlattıklarım dışında hiçbir çözüm yoktur Ailenize ait Xiaomi cihazlarından bu çözümü deneyebilirsiniz hiçbir şekilde numara karışması vs olmamakta ve sorunsuz çalışmaktadır

Kübra
Kübra

Bana aciillll ulaşırmisin bende aynı sorunu yaşıyorum 2 gündür ama bu yazdıklarınızı anlamadım

Ramazan

Dediğinizi de denedim fakat değil ikinci alandan hiçbir telefondan kendi numaramla giriş yapamıyorum kendi numaramı girdiğim her telefonda aynı hatayı ekrana çıkarıyor.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapatıldı
8 Takipçi