WhatsApp Canlı Konumda 3 Gündür Sıkıntı Yaşıyorum

Melike
07 Aralık 2023 08:04

Merhaba, eşimle birlikte okul servisi işletiyoruz ve çocukların hazır bulunmaları için canlı konum paylaşmamız gerekiyor. Ancak WhatsApp'ta üç gündür canlı konum paylaşamıyoruz; daha doğrusu paylaşıyoruz ama canlı konum donuk görünüyor. Uygulamayı silip yeniden yükledik, konum servislerini açıp kapattık ancak kesinlikle bir yararı olmadı. Canlı konum sorunu nasıl düzelecek?

profile profile

Özlem
Özlem

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 3 gündür. İPhone 11 kullanıyorum. Konum attığım yerde kalıyor, asla güncellenmiyor. Yazılımı güncelledim, telefonu sıfırladım, WhatsApp kaldırıp tekrar yükledim sonuç değişmedi. Olan telefonumdaki verilere oldu. En kısa zamanda teknik destek için başvuracağım

Ünsal
Ünsal

Bende servisçiyim Canlı konum atıyordum millet aracın nerede olduğunu görüp ona göre çıkardı telefon bozuldu diye gittim bilmem ne 15 Pro aldım bu sabah konum attım yine aynı sorun var. Taşıdığım kişilerden biri paylaştı onda da aynı sorun var GSM operatörünü aradım bizden kaynaklı bir şey değil dediler Telefoncuya gittim telefonun GPS aktif ve çalışıyor. Sorun Whats app güncellemeden sonra meydana gelmiş yazılım kaynaklı bir sorunmuş. Whats app ne zaman sorunu çözüp güncellerse o zaman düzelecek.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Gizlilik İhlali

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

WhatsApp Canlı Konum Özelliği İphone 15’te Çalışmıyor

Ayşenur
02 Eylül 2025 10:54

WhatsApp'da Live Konum Bende Açık, Karşı Tarafta Kapalı Gözüküyor.

Zülal
24 Kasım 2023 21:11