Funda sonuçtan hiç memnun değil

Bu Hesap Artık WhatsApp Uygulaması Kullanamıyor

31 Ağustos 2024 00:43

WhatsApp yaklaşık 25 yıldır kullandığım hattımı, " bu hesap artık WhatsApp uygulamasını kullanamıyor" diye bir mesajla bir anda kapattı. En az 24 saat inceleme yapılacakmış. Avukatım ve tüm bilgi ve belgelerim bu uygulama üstünden iletiliyor bana, hiçbir sebep olmadan yapılan bu uygulamadan şikayetçiyim.

profile profile profile
31 Ağustos 2024 01:09

7 saat sonra yanlışlık olmuş diyerek geri verdiler

31 Ağustos 2024 11:47

41 kişiden oluşan bir çalışma grubu kurmaya çalışıyorum, ikinci kez denedim yine kapattı hesabımı, böyle uygulama olamaz gerçekten

02 Eylül 2024 21:56

7 saatlik periyotlardan sonra tekrar açıldı hesabım

Yorumlar (19)

Oğuzhan

Funda hanım ben de avukatım, aynı durum başıma geldi. Meslekten dolayı bir WP grubu kurarken birden hesap kapandı. O an sıcağı sıcağına uygulamada itiraz et butonuna tıklayıp kısa ve yüzeysel bir itiraz yazdım. Sizin açıldığı süreçte itirazınız nasıldı? Ayrıntılı mıydı?

Arda
Arda

Hesabınız tekrar açıldı mı?

Funda

Meslektaşım, ben de mesleki faaliyet nedeniyle uygulamayı kullandığımı, açılmazsa çok zor durumda kalacağımı kısaca anlattım, 6/7 saat sonra açıldı ama bir daha kalabalık grup kurmadım hiç

Muhammed

Ben çözümü buldum sorunu devam eden yazabilir

Enes
Enes

*********** yardımcı olur musun acil rica etsem

Bende de aynı oldu

Gamze
Gamze

Muhammet bey whatshapım hesabınız kullanılamıyor dedi. Gözat dedim. Babam kanser tedavisi görüyor. Bilgilerim orada lütfen yardım edin

Serdar
Serdar

Çözüm nedir? Ne yapmak gerekir?

Sedat
Sedat

Bende de aynı sorun var grup kurarken bir anda hesap kullanmıyor uyarısı veriyor yardımcı olabilir misin

Cihan
Cihan

Bize de yardımcı olur musunuz

Aziz
Aziz

Kardeşim biz de bu şekilde sıkıntılar yaşıyoruz bize de yardımcı olabilir misin

Kübra
Kübra

Merhaba nasıl yaptınız buradan anlatır mısınız. Acil geri açmam gerekiyor

Muhammed

İletişim numarası yazın detaylı açıklama yapayım

Ravan
Ravan

Merhaba, bende de aynı sorun var. Ve artık inceleme talep edemiyorum. Nasıl hal ettiniz?

Hale
Hale

Bende 3 kez aynısı oldu aynı gün içinde. Üçünsününde gözden geçirme talebi sonucu ihlal nedeniyle kapatıldı diye yazdı ve 27 saattir açılmıyor. Ne yapmak gerekir ne zamana açılır bilgisi olan var mı

Muhammed

Bende de 3 gündür uğraşıyorum talep oluşturdum fakat o talebe de bu hesap artık WhatsApp kullanamaz şeklinde bir sayfa geliyor WhatsApp da

Doğukan

Nasıl yaptınız bende aynı sıkıntı var grup kurmaya çalışırken oldu

Oğuzhan

Doğukan bey naptınız açtırabildiniz mi hesabı? Benim de grup kurarken hesabım kapandı

Doğukan

Nasıl hallettiniz aynı sıkıntı bende de var

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Kapandı
2 Takipçi
Hesabım Kapatıldı
8 Takipçi

Umut sonucu yetersiz buldu

18 Ocak 2025 22:04
WhatsApp Hesabım Sebepsiz Yere Kapandı!

28 Kasım 2024 00:17
WhatsApp Hesabım Sebepsiz Yere Kapatıldı!
WhatsApp Hesabım Sebepsiz Yere Kapatıldı!
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
17 Temmuz 2025 11:01