Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Weltew Home Bir Türlü Gönderilemeyen Kırlent

14 Kasım 2023 14:35

Haziran ayında salon takımı aldık. Montaja gelen ekip kırlentlerden birisini eksik getirdi. Döndüğümüzde iletiriz en kısa zamanda gelir, dediler. Eksik parçanın fabrikadan kargoyla direkt adresimize geleceği söylendi. Aradan epeyce zaman geçti gelen giden yok.
Aradık nedir son durum?
Aynı şeyleri gevelediler. Fabrikayı aradık. Durumu anlattık, ilgileneceğiz, dediler. Aradan yine epey zaman geçti. Yine ses seda yok. Tekrar aradık. Şubeden (Kısıkköy) gönderecekler, denildi. Şubeyi aradık. Kırlent burada, Aydın'a teslimat olduğunda göndereceğiz, eğer yakın zamanda teslimat olmazsa kargoyla göndeririz, dediler. Yine aradan zaman geçti. Gelen giden yok. Yine aradık. Göndermiş olmamız lazım bakalım geri dönelim size, dediler. Bu 1 ay önceydi. Hala dönecekler.
Bir kırlent yüzünden firmayı töhmet altında bırakmak istemediğimiz için uzun süre (5 ay) dayandık. Ancak işin içine ciddiyetsizlik ve saygısızlık girince artık konu kırlent üstü bir hal aldı.

15 Kasım 2023 08:51 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Çözüm birimimiz başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, -Weltew Çözüm Merkezi

29 Kasım 2023 10:46

En kısa zamanda derken! 14 gündür ne arayan var ne soran. Ne de kırlent.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 21:48
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 11:45
Weltew Home Baza Başlığı Eksik Geldi, İlgisizlik, Lakayıtlık...
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 18:31
Mehmet sonuçtan memnun

22 Şubat 2025 21:22
Yanlış Renk Sandalyeler Ve İletişim Sorunları
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 20:45