Serhat sonuçtan hiç memnun değil

WCİ Forum Pişmanlığı

29 Temmuz 2024 14:19

WCİ Foruma 2024 yılında ihracaat yapabilmek için katılım sağladık ne yazık ki fuara katılım sağlayan sözde çeşitli Afrika ülkelerinin satın almacılarının konuyla bir alakasının olmadığını gördüm... Otelin altında düzenlenen fuarda sözde satım alıcıları sadece ikram saatlerinde ikram sırasında gördük... Satın alıcıdan çok turist diye zoraki getirilen Afrika 'lı kişiler gibi duruyordu... Bizim gibi ihracat yapma umuduyla stant açan katılımcılarla görüştüğümüzde bizim gibi ilk defa katılımcı olduklarını gördüm... Her yıl bizim gibi yeni katılımcıların kurban seçilerek ihracat yapacağız umuduyla katılım sağlatılıp, tabi ciddi meblağlar ödeyerek zarar ettirildiklerine şahit oldum. Zira gerek WCI Forum gerek forum organizatörü u**b***nun sosyal medya paylaşımlarına baktığınızda yoruma kapalı olduğunu göreceksinizdir. Bu bile aslında durumu çok net özetliyor. Zira güzel iş yapan kişi güzel yorumlar için ürün ve hizmetinin yorumunu herkese açık tutar... Biz katılım sağladık çok pişman olduk.

Yorumlar (25)

Utku

Hala burada açıkça firma ismini gizleyen, kendi soy ismini gizleyen dürüst firma! Siz soyadınızı, firma isminizi yazamıyorsunuz, ihracat gömleği size çok fazla gelirdi. Hiç ilgilenmeyin bu konularla. Firmanızın ismini açıkça yazamayacak, soy isminizi yazamayacak kadar sıkıntılı bir durumunuz var sizin. Haklısınız, ben de yalan ve iftira kampanyası yapsam ben de böyle yazardım. Başka nasıl bulalım sizi, ipucu falan mı vereceksiniz. Dediğim gibi ihracat sizin gibi ne olduğu belirsiz kişilerle yapılacak bir iş değil.

Serhat

İnsanların üslubuyla seviyelerinin ve cehaletlerinin ne olduğunu herkes görüyor... Daha fazla seviyenize inecek te değilim... Reklam içerik konuşmalarınız şahsen beni hiç etkilemedi kimseyide etkileyeceğini düşünmüyorum. Hizmetinizden memnun olmadım fakat yaklaşım ve üslubunuzdan bunun gayet normal bir durum olduğu ortada olduğunu gördüm. Benim için bu konuşma burda neticelenmiştir...

Serhat

Bu memnuniyetsizliklerimi ve şikayetlerimden zatınızı haber edebilmekti amacım ve beklentim derhal konuyla alakadar olup gerekirse bizatihi ziyaretimizde dahi bulunacağınızı umuyordum... Ve vizyonunuza değer katacak şikayetlerimizi dinleyerek formunuza katılacak kişilerin daha yararlı neticeler almasını sağlamaktı. Fakat hiç beklemediğim bir manasız it dalaşının içinde kendimi buldum... Ben kendi namıma formunuza katıldığım ve şikayetlerimi ve memnuniyetsizliklerimi tarafınıza ulaştırmaya çalıştığım için özür diliyorum. Siz böyle devam edin müşterilerinizin sorunlarını dinlemek ve çözümlemek yerine onları suçlayın, hatta haklarında istihbaratlar yaparak hata kusurlarını bulun ve en yaralı oldukları yerlerden vurun... Bu şekilde itibarsızlaştırarak kendi sorumluluklarınızla alakadar olmayınız. Hatta gerekli merciler aracılığıyla sıkıntılı durumlara düşürün. Yetinmeyin mahkeme yollarına başvurun. Bunu müşterileriniz hak ettiğini düşünmeye devam edin.

Serhat

Öncelikle Türkçe yazabildiğinizi görüyorum ve bu konuda size tebrik ediyorum. Lakin Türkçe okumayla ilgili ciddi bir probleminizin olabildiğini düşünüyorum... Zira formunuza katılmış bir müşteriniz olduğumuzu ve ciddi memnuniyetsizliğimizin olduğunu, şikayetlerimizin olduğunu ve bu konulardan dolayı sayfanızın yoruma kapalı olduğu için buraya yazarak zatınıza ulaşmak ve sorunlarımızı iletmek istedik... Hizmet politikalarınızda satış sonrası (Forum sonrası) memnuniyet anket ve görüşmeleri yapmış olsaydınız zaten konu buralara gelmezdi... Ne forumda ne de sonrasında tarafımızla iletişime geçilmedi... Buradaki memnuniyetsizlik eleştirilerimiz belki dediğiniz gibidir benim sorduklarım sadece ilk katılanlara denk gelmişimdir... Orada yaptığım görüşmelerde katilim sağlayan müşteri portföyünde de ben ciddi alıcılar değil daha çok turistlik ziyaret amaçlı olduğunu gördüm yine diyorum belkide bana bu tipleri denk geldi... Şimdi ben bu rahatsızlıklarımı ilettim diye suçlu oldum. Gördüğüm ve yaşadığım budur.

Serhat

Kaç defa anlatmamıza rağmen hala bizi nasıl bulacağınızı yazıyorsunuz... Bakın bir daha yazıyorum 2024 İstanbul formunuzda serhat isimli müşteriniz... Ayrıca soyadını gizleyen diyorsunuz sizinde soyadınız burda gözükmüyor... Sizin bu üslup ve bu anlayışla ihracaat yaptığınız bu dünyada inanın biz çok daha büyük hedefler koymamız gerektiğini gördüm... Bu yaklaşımınız ve tutumunuz ile sizin bizlere ihracaat yapma fırsatı doğuracağını düşünmemiz gerçekten de bizim kusurumuz olmuş...

Serhat

Şikayetim var platformuna sesleniyorum. Girdiğim belgeyi ve iletisim bilgilerimizi şikayet ettiğimiz Forum ilgililerine görünür yaptığımız halde göremediğini beyan eden yetkiliye ulaşın ve bilgilerimizi kendilerine ulaştırın lütfen... Ve muhatabımız görsün butonunu seçtiğimiz halde neden göremediklerini de buraya belirtmenizi istirham ediyorum... Eğer sisteminizde bir arıza problem yok ise görmelerine engel durum varsa buradan açıklayınız... Zira gördükleri halde iletişime geçmedikleri aşikardır... Görmeseler dahi kendi kayıtlarından da ulaşmaları mümkünken bundan kaçındıklarını herkes gördü zaten...

Utku

Şu ciddiyete bak, ismi Serhat olan kaç katılımcınız var. Firma ismimizi arasanız bulursunuz. Sonuçta benim sorduğum firmalar ilk defa katılmış, sonuçta Afrikalılar tatile gelmiş, onları hiç görmedim! Ya sizin bu forumunuzda Youtube.com kanalımızda 256 firmanın açık yorum videosu var nasıl geçtiği işe alakalı. Bence çok eskilerden kalma, ucu Amerika'da bir eyalete kadar uzanan akıl hocanıza uymayın. İsim yazın, telefon yazın, özelden iletişim kurun, açık olun. Olamazsınız, hocanız size hep böyle emretti çünkü. Rahat olun. İstediğiniz kadar yazın. Sizin bu çukur taktikler her zaman mücadele edebiliriz. Yazın sabaha kadar ayaktayım. İsminizin baş harfi S'idi, sizi oradan bulacaktık değil mi! En sevdiğiniz ülke ismini söyleyin oradan da bulalım!

Utku

Merhaba, öncelikle firma isminizi, soyisminizi bile yazmadan gizlilik, açıklık kavramlarını kullanmanız çok düşündürücü. Forumumuz 11 defa yapıldı, sosyal medya sayfalarımızda 8 defa üst üste katılan, 9 defa üst üste katılan firma yorumlarını, 4 defa üst üste sponsor olmuş firmanın 2.5 milyon dolarlık ihracat videosunu, 3 defa katılan firmanın 2 milyon dolarlık ihracat videosu gibi çok sayıda Başarı videosu görebileceksiniz. Ulaşılmaz, görüşülmez bir firma asla değiliz, şu dakika 0216 342 42 24 numaralı telefondan ulaşsanız cep telefonumu alırsınız, ister şikayetiniz için bizi davet edersiniz, ister siz buyurur gelirsiniz misafirimiz olursunuz. Sadece bu hafta, Adana'dan 4 forumda 200.000 dolarlık tekstil ihracat başarısı, Mersin'den 160.000 dolarlık motor yağı ihracat başarısı ve Düzce'den 3 ülkeye 1 forumda Briket makinesi ihracatı yapmış videoları izleyebilirsiniz. Bir hata, eksik veya aksak gördüğünüz bir konu varsa dünyada en kolay ulaşabileceğiniz firmayız. Adresimiz Google da açık, lütfen ziyaret edin.

Serhat

Bu platformdan çok kolaylıkla iletisim bilgilerimize ulaşabilirsiniz. Hadi bu platforma tenezzül etmiyorsunuz anladım. Formunuza ismi serhat olan kaç kişi katılmış olabilir. Lütufta bulunup arasaydınız tek isteğim şikayetlerimi iletmek ve sizin için faydalı bir Forum olamadığımız için kusura bakmayın dı... Olayları insancıl yaklaşımlarla çözebilecekken aşağılama, tehdit gibi bir çok unsura başvurdunuz... Ne diyelim herkes kendine yakışanı yapar.

Utku

Haklısınız ismi Serhat olan soy ismi ve şirketi bile belli olmayan güvenilir kişi!

Serhat

Hep aynı şeyleri yazıyorsunuz... Su kadar ihracat yaptılar bu kadar sene katıldılar... Yine söylüyorum benim orada görüştüklerimden tek biri 2. Defa katılıyorum demedi. Altını çiziyorum benim sorduklarım... Ben herkese sordum demiyorum. Bu bir iftira değildir bir veridir... Ayrıca konu bizim formunuzda yasadığımız mağduriyet iken siz bununla ilgili cevaplar değil başka seylerle ilgili bizim müşterilerimizle ilgili konuları konuşmaya bizi suçlayacak yer arıyorsunuz oysa konu hakkında hiçbir bilgi sahibide değilsiniz... Bilginiz olmayan şeyle ilgili yorum yapıyorsunuz... Burda yaklaşımınızı herkes görecektir... Ve bize reva gördüğünüz bu yaklaşımdan dolayı eminim bir çok kişi daha dikkatli olacaktır...

Utku

Tekrar söylüyorum firmanızın ismini yazamayacak kadar, herkesin ilk defa katıldığını söyleyerek iftira atacak kadar küçüksünüz. Sizin tatile geldiler dediğiniz forumla alakalı sadece geçen hafta 1'i 600.000 USD, biri 200.000 USD, bir diğeri 40.000 USD, diğeri 56.000 USD ve eski katılımcıların yorum videoları yayımlandı. İftira atıyorsunuz, siz 3 yıldır müşterilerin sizi suçladıkları şikayet konularına cevap yazmamışsınız. Bakin ben yazıyorum, iftira atıyorsunuz, tezinizi başka katılımcılarla çürütüyorum. Daha dün sizin sektörünüzden 3 firmaya bu yorumları okuttum, bu kafada bu dar ve sığ dünya görüşündeyseniz gelmemelisiniz dedim. Ben bu yorumlarınızı arşiv yapıp konferanslarımda gösteriyorum. Merak etmeyin. İftira karşısında videolu ispatlı yorumlar koyuyorum. Maalesef sizin gibi firmaların ihracat konusunda asla bulunmaması gerektiğini yorumlarınızı tek tek rakiplerinize okutarak anlatıyorum. Siz bu konuda doğru bir örnek, firma isminizi yazamayacak kadar kendinize güvensiz bir yapıdasınız.

Serhat

Bu arada Sivas la bir ilgimiz bulunmuyor... Belli ki başka biri ile karıştırıyorsunuz... Yanlış kişilere rahatsızlık verilmesine sebep olmak istemem... Tarafımın iletisim bilgileri ve şirket bilgilerimi bu platformdan ya da en son İstanbul'daki formunuza katilim sağlamıştık oradan temin ederek gerekli işlemleri başlatabilirsiniz...

Serhat

Burda formunuza katılmış ve memnuniyetsizliğini dile getirmiş bir müşteriniz durumunda olan tarafımıza bir çözüm ortaya koyacağınız yerde üslupsuz üslubunuzla manasız bir tartışma yaratmakla kalmadınız ve şimdi de bize manasız sığ tehditlerinize maruz bırakıyorsunuz... Anlaşılan o ki hatırlı dostlarınız olduğunu ve bu hatırlı dostlarınızla bizi devletin müfettişleri ile zor durumlara düşüreceğinizi umuyorsunuz... Derhal hukuki işlemleri başlatmanızı bekliyorum. Sizi temin ederim asla bu yazışmaları buradan tarafım silmeyecektir. Devletin hukuk devleti olduğunu emin olun hep birlikte göreceğiz.

Utku

Tekrar söylüyorum, şirketinizin ismini yazamayacak kadar güvensizsiniz. Tekrar söylüyorum herkes ilk defa katılıyor dediniz. İftira atıyorsunuz. Yalan söylüyorsunuz. İftiranız da dünyanız kadar küçücük, 6 defa 10 defa katılan insanların videosu var diyorum. Hala aynı dar kelime dağarcığınızla aynı cümleleri yazıyorsunuz. Tekrar söylüyorum, bu yazışma sürekli kalacak, internet sitesi çalışmayan, müşterilerinden 3 yıldır aldığı şikayetlere cevap verme nezaketinde bize bulunmayan bir firma bize müşteri ilişkileri dersi veremez. Sizin şirketinizin kesinlikle incelenmesi gerekiyor, Sivas'ta da bir il ticaret müdürü ve onun müfettişleri mutlaka vardır. Bu devlet hukuk devletidir. Bu yazdıklarınızı asla silmeyin. Biz dava açalım, siz burada dimdik durun.

Serhat

Sizin müşterilerinize olan saygınız en az hizmet şekliniz kadar vahim durumda olduğunu gördüm ve anladım... Son olarak bir iftirada bulunmuyorum katıldım formunuza zerre memnun olmadım bir çok standı gezdim ve hepsinin ilk katılan olduğunu gördüm. Paylaşımlarınız yoruma açık olsa oradan yazacaktım fakat ulaşamadım ve buradan yazdım. İyikide yazmışım birçok kişiye bu yazılanlar rehber olacaktır.

Serhat

Uzun uzun platformunuzun reklamını yaparak sorunu çözme çabanızı emin olun herkes görüyor... Umarımda hiç silmezsiniz bu yazışmaları... Zira platformunuzu katıldığımı kabul ediyorsunuz hatta kim olduğumu tespit ettiğinizi söylüyorsunuz ve gizem oluşturduğumu belirterek kendinizle çelişiyorsunuz... Sorunu çözmek yerine bizim yaralarımızı araştırarak oradan vurmak istiyorsunuz... Bunu da takipçilerinizin ve iş ortaklarınızın takdirine bırakıyorum... Bizimle ilgili şikayetlere gelince emin olun bir çözüm planlanmış ve uygulamaya konulmuştur vakti saati gelincede neticelendirilecektir. Bizimle ilgili tüm şikayetlerin gereği için ciddi bir cabayı ortaya koyduk... Ve şikayet eden kişileride burada herhangi bir itibarsızlaştırma çabasına girerek sorumluluklarımızdan kaçınmadık...

Utku

Serhat Bey, ben her sorunuza yanıt veriyorum, açıklama yapıyorum. Siz ben verim alamadım, beklediğim gibi çıkmadı diye yazabilirsiniz. Başımızın üstünde yeriniz olur, nasıl telafi etmek gerekirse elimizden gelen çabayı gösterirsiniz. Siz " herkes bizim gibi ilk defa katılıyor" dediniz, ben de 9. Kez 7. Kez 5. Kez katılanların videoları Youtube.com kanalımızda yayında dedim. Siz kimse iş yapmadı dediniz, ben iş yapan 40'ın üzerinde videoyu sizinle paylaştım. Siz insanlar sahteydi, tatile gelmişler, hiç salonda yoklar dediniz, bunun karşılığında videolu Katılımcı yorumlarımız 100'ün üzerinde Katılımcı yorumu olan videomuz yayında dedim. Siz müşterinizle ilgilenmiyorsunuz dediniz ama sizin markanız ile ilgili 2 Yıldır yanıtlanmamış şikayetler var bu sayfada, yine siz bizi eksik olmakla suçladınız, Web siteniz çalışmıyor sizin. Lütfen ben şikayetinizi başımın üstünde tutarım ama iftira ve haksız suçlama burada kalsın diye tüm iddialarınıza cevap yazdım. Bu yorumunuzu kaldırmak için girişimim olmayacak

Utku

Serhat Bey hala gizem yaparak firma adı vermeyerek doğru yapmıyorsunuz. Bakin sadece siz bu şikayeti yazdıktan sonra 10 gün içinde katıldığınız ve insanların tatile geldiklerini yazdığınız Afrika forumumuzda 160.000 dolar motor yağı ihracatı yapan Mersa Oil firmasının ihracat Başarı hikayesini Youtube.com kanalımızda yayınladık, yine sizin kimse iş yapmadı dediğiniz foruma Düzce'den katılan bas brick firmasının aynı forumdan 3 ülkeye Başarı hikayesi videosu var, yine daha dün, aynı organizasyonun sponsoru olup bizimle 3 forumdur çalışan Rems Lojistiğin 40.000 USD ihracat Başarı hikayesi var. Yine Adana Morven Tekstil'in 2 hafta önce yayına aldığımız aynı foruma karışan, daha önce de bizimle 3 foruma katılan firmanın 200.000 USD lik Başarı videosu var. 1 tane Serhat adlı katılımcımızın olduğu bilgisine ulaştık, o firma hakkında bu sayfada 4 tane 2 yıldır cevaplanmamış şikayet var. Buna da şaşırdım doğrusu.

Serhat

Şikayetim varda tüm bilgilerimiz mevcut ulaşmak isteseydiniz bu zamana kadar ulaşırdınız. Oysa paylaşımı yaparken ilgili kurum bilgilerimizi ve belgelerimi görebilir diye paylaşmıştık. Amacınız herhangi bir çözüm olsa idi bunun bir çok yolu var şikayetim va kanalıyla ulaşabilirdiniz. Formunuza katılan listesinden gerekirse teker teker arayarak memnuniyetleri ile ilgili görüşlerini sorarak ulaşabilirdiniz. Fakat dert sorunu gerçekten çözmek olmadığı aşikar sadece burda algı için yazıyorsunuz... Siz bilirsiniz ben katıldım ve gerek formunuzdan gerek yaklaşımınızdan hiç memnun kalmadım. Öyle gizemi falan burda oynuyor değilim. Zira serhat adında kaç katılımcınız olabilir ki? Ne fuarda ne fuar sonrasında nezaketen dahi bir temsilciniz arayıp nasıl geçtiği memnun olup olmadığımızla ilgili tek soru sorulmadı. Ben orada bir çok firmaya sordum hepsi ilk katilim sağladığını söylediler ve hiç biride memnun değildiler. Burda savunma yaparak sorunu çözdüğünüzü düşünmeniz hizmet kalitenizi ortaya koydu zaten

Utku

Şimdi burada ben size neden fotoğrafınız yok diye sizi suçlayabilir miyim? Siz bana şahsi iletişim sayfamda neden ben sizin postunuza ben yorum yazamıyorum diyorsunuz. Hukuken de yanlışa düşüyorsunuz. Kimsiniz diyorum açık değil. İsim veremiyorum politika gereği diyorsunuz. Sizin politikanız olabilir de benim şahsi politikam olamaz mı? Ben buraya başvurup bu yoruma Resmi savunma yazıp sildirebilirim. Çünkü muallakta kalıyor şikayetiniz, ben reel veri ile karşılık veriyorum. Buna rağmen bu yorum burada kalsın, sizinle iletişimde kalayım istiyorum. Varsa gerçek bir kırgınlık çözelim diyorum, isim bile vermiyorsunuz. Gitgide daha şüpheli bir duruma düşüyorsunuz. Bu tartışmayı kapatmayacağım. Herkes görsün, okusun tüm yorumları. Ben veri koyuyorum ortaya.

Utku

Firma ismi verin arayalım sizi, arayın numara bırakın gelelim ziyaret edelim. Varsa bir şikayetiniz bizzat ben dinleyeyim. Yapmanız gereken gizemi bırakıp firma isminizi ve numaranızı bize iletmek.

Utku

Hep ilk defa katılan firmalar var demişsiniz, cevap veriyorum 11 defa katılanın, 9 defa, 6 defa, 5 defa, 4 defa katılanın videosu var diyorum. İnsanlar tatile gelmiş diyorsunuz, 2.5 milyon dolar ihracat yapan insanın videosu var diyorum, tatil için böyle bir şey olabilir mi diyorum. Kininizi bir tarafa bırakın, çözüm bulalım, kimsiniz bana yazın, ulaşın sizi ben ziyaret edeyim diyorum. Gerek yok ki fazlas

Utku

Hala aynı yerdeyiz, sizi tanımıyoruz. Bana gelmedi böyle bir başvuru. Lütfen bize başvurun, gelip ziyaret edelim. Instagram yoruma kapalı değil, takip ettiklerim yorum yazabilir. İsmail Haniye için üzüntü paylaşımı yapıyorum, takipçim abi o... Diye adama hakaret ediyor, birisi bana para gönder faturamı öde diyor, öbürü hastayız destek ver diyor. Bunları engellemek için Instagram en başından beri bu şekilde kullanımımda.

Serhat

Gerek firma bilgilerimiz gerek iletisim bilgilerimiz her şey size açık olarak paylaşıldı wcı Forum tüm bilgilerimizi görür durumda. Kendi şirket politikamız gereği diğer 3. Kişilere şu an için şirket bilgilerimizi paylaşmadık fakat bunu da paylaşabiliriz... Tenezzül edip ziyaret etme ya da arama gereği bile duymuyorsunuz... Belli ki bir sıkıntımız var alakadar olma yerine burda uzun uzun her yerde herkesin görebileceği reklam pasajlarını zı geçmişsiniz... Şikayet konum çok açık ve net fakat sunları tekrar eklemek isterim ulaşılabilirlik konunuzla ilgili... Neden tüm sosyal medya paylaşımlarınız yoruma kapalı ve neden böyle bir from da ve sonrasında katılım sağlayan kişilerle iletisim kurarak formun nasıl geçtiği ile ilgili dönüşlere kapalısınız... Ben ne adresinize gelirim ne de GSM numaranıza ulaşmak için ortalığa düşerim... Lütfedip ziyaret ederseniz ya da en azından ararsanız mağduriyetimizi şahsınızla paylaşmış oluruz.

Cihan sonuçtan memnun değil

10 Eylül 2024 18:47
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Tüyap Fuarı'nda Kaba Davranış Ve Haksız Giriş Engeli

04 Eylül 2025 20:24