Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 16:34

Waterlife su arıtma cihazı aldım satarken ve filtre değişikli yapacakları zaman çok kibarlar peşinizi asla bırakmazlar her gün ararlar bıkmadan usanmadan fakat sonrası yani satış sonrası hizmetleri çok kötü. Günler sonra gelebileceklerini yoğun olduklarını söylüyorlar. Müşteri hizmetlerinden O** hanım üslubu bozuk ve uzun süredir orada çalışmış olmasının verdiği özgüvenle şikayetimi dinleyip yoğun olduklarını söyleyip teli yüzüme kapadı. Satış yapana kadar. Sonrası yok...

profile profile
11 Kasım 2024 19:01
Satış Sonrası Hizmetlerde Büyük Hayal Kırıklığı

Gerekli şikayetleri yazılı olarak sundum Waterlife su arıtma cihazı kusurlu filtre takmıştır müşteri hizmetlerini aradığımda ilgisiz davrandı birkaç gün sonraya erteledi kezzap gibi su aktığını söylediğim halde oralı olmadı oya hanımdan ve firmadan şikayetçiyim ürün satış sonrası arkasında durulmuyor. Dosyada 2 günlük filtre değişmiş suyun oranını atıyorum.

11 Kasım 2024 19:34
Satış Sonrası Hizmetlerde Büyük Hayal Kırıklığı

Suyun filtre değişikli sonrası kalitesi resimde görüldüğü gibi. Hepsini geçtim. Firma çalışanının tavrı çok kötüydü

14 Kasım 2024 16:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Yetkili servisimiz tarafından sorununuz çözülmüştür. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi form doldurarak bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Waterlife

17 Kasım 2024 01:36

Doğru bilgiyi vermiyorsunuz buradan. Sorunum hiçbir şekilde çözümlenmedi hatta eşim bugün yani 17 kasımda ş. Evlerdeki yerinize gitti. Bizi ne hallere düşürdünüz. Paramızla çektiğimiz sıkıntıya bakın.

Başkasını bilemem ama ticari kısmını da kabul ederek Şikayetvar sayfasına bakıyorum yeni bir ürün seçerken, yazılanların bir kısmının abartılı olacağını da gözeterek inceliyor ve ona göre bir karar veriyorum... Su arıtma cihazı alımı arifesindeyim, bu saatten sonra alır mıyım bu markadan ki iletişime de geçtiler, tabii ki hayır... 3 gün sizin paşa gönlünüzü mü bekleyecek millet... Bazen de "yok o çalışan yeniydi, yok haberimiz olmamış vb " de diyorlar, onu çözmek de sizin sorumluluğunuzda, ona göre çalışan istihdam edin o zaman... "Ödemede yeniydim, eksik ödemişim veya ödeyemedim, şu an ödemeye yönlendirecek kimse yok " vb deyip ödemesek ne yapacaksınız... Bu kısımlar tüketiciye saygı duymayan tüm markalara, siz de yorum yapın kı hep yanlarına kar kalmayacağının farkına varsınlar.

Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Waterlife Konya'da Servis Hizmeti Vermiyor

Muharrem