Samet sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Yetkili Servis Arızadan Anlamıyor

Warmhaus Yetkili Servis Arızadan Anlamıyor
27 Haziran 2024 18:54

Warmhaus kombi var, garantisi bitti. Yetkili servis çağırmak için çağrı merkezini aradık, Allah razı olsun iki gün sonra yetkili servis geldi. İki genç arkadaşımız içeri girdikten sonra E08 ile E81 arızasını gördükten sonra kombinin içini açmadan fan motoru ve kart değişecek bilgisi verdi, ikisinin toplamı 11 bin TL olduğunu belirtti. Bu markanın kaliteli olmadığını ve yaptırmaya değmez olduğunu söylemesi üzerine servis ücreti de verdik. Arkadaşlar evden ayrıldı fakat servis gittikten sonra biz kendimiz kombiyi sökerek fan motorunu makine yağıyla temizledik. Ardından sensörün olduğu yer oksitlenmiş, orayı temizleyerek tekrardan taktık ve gayet güzel bir şekilde çalışıyor. Servisin 11.000 TL demiş olduğu parçaları biz sıfır maliyetle yaptık. Boşuna yetkili servis çağırmanıza gerek yok, bu arızalar genellikle fan motoru takılı kalıyor ya da sensör arızası oluyor. Gelen arkadaşlar uğraşmamak için kapağını bile açıp ölçüm yapmadan direkt yedek parçanın fiyatını söyleyip gidiyorlar. Kesinlikle yetkili servis çağırmayın, isterseniz ben size uzaktan yardımcı olurum. Ve biz bu işten anlamıyoruz, eğitim almıyorlar mı? Sokaktan geçen kişiler servise alınıyor, anlamıyorum. Kesinlikle bu firmayı önermiyorum.

28 Haziran 2024 08:52 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

12 Ocak 2024 22:54
Sedat sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2023 22:44
"Çağrı merkezi servise gerekli yönlendirmeyi yaptı Sorunum çözüldü Teşekkür ederim"
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 13:48
Sercan sonuçtan memnun

Warmhaus Yılda 2 Kez Ana Kart Değişimi Mi Yaptıracak?

Sercan
11 Ağustos 2024 21:42
"Garanti kapsamında ana kart tekrar değiştirildi, inşallah tekrar arıza vermez, şimdilik bir sorun yok fakat servis de sorun çıkarsa arayın dedi, yani sorun çıkmaz artık denilmedi, keşke çıkmasa da buralara yazıp durmasak. Teşekkürler..."

21 Ocak 2025 16:56