19 Kasım 2023 11:333.579
Semih'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Warmhaus kombimin çalışıyor ama peteklere sıcak su vermiyordu. Daha sonra üç yollu vana motoru kırıldığını öğrendim. Bu arıza warmhaus kombilerde kronik bir sorun galiba. Arıza kaydı oluşturdum ama servis henüz dönüş yapmadı. Warmhaus markasının ürününe sahip çıkmasını rica ediyorum.

19 Kasım 2023 19:55 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Semih
22 Kasım 2023 13:53

Teşekkürler

Warmhaus Kombi'de Kronik Vana Sorunu

13 Kasım 2024 20:152.124

Tüm sayfalarda farklı kişilerin başına geldiğini okumuş olduğum gibi bizim de warmhaus eva marka kombimizin 3 yollu vana...

3 Kasım 2024 20:441.769

"Gelen servisteki ekip ve bölge bayii çözüm odaklıydı çağrı merkezindeki arkadaş daha çok yokuşa sürmek istedi. Nihayetinde olabildiğince çabuk hallettiler ve servisteki ekip benim evrak işlerim için istediğim süreyi geciktirmeme rağmen anlayışla karşıladı ve bana yardımcı oldu Teşekkür ederim"

Warmhaus Kombi Peteklere Isı Vermiyor Müşteri Temsilcisine Bağlanmıyor

21 Kasım 2023 09:36904

"Gerçekten de arızam giderilmesine rağmen defalarca arayıp teyit eden bir merkez kitle var bu harika bir olanak arayan ve ilgilenen tüm herkese teşekkürlerimi iletiyorum"

1 Destek

Tümünü Gör