Ali sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 20:44
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Gelen servisteki ekip ve bölge bayii çözüm odaklıydı çağrı merkezindeki arkadaş daha çok yokuşa sürmek istedi. Nihayetinde olabildiğince çabuk hallettiler ve servisteki ekip benim evrak işlerim için istediğim süreyi geciktirmeme rağmen anlayışla karşıladı ve bana yardımcı oldu Teşekkür ederim”

Warmhaus kombimde peteğin ısınmaması sorunu yaşıyordum. Araştırmalarım sonucunda, bu modelde üç yollu vana motorunun kronik olarak kırılabildiğini öğrendim. Kapağı açıp kontrol ettiğimde, benim kombimde de aynı sorunun olduğunu gördüm. Markanın bu kronik arıza konusunda müşterilerine destek sağlamasını umuyorum.

04 Kasım 2024 08:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

04 Kasım 2024 12:12

Merhaba; belirtmiş olduğunuz numarayı arayıp arıza kaydı oluşturmak istiyorum fakat herhangi bir temsilciye bağlanamıyorum tarafıma bir an önce dönülmesini önemle rica ediyorum evde hastamız var ve peteklerimiz ısınmıyor.

18 Kasım 2024 18:04

Aysel sonuçtan çok memnun

24 Kasım 2024 16:59
Warmhaus Kombi Kronik Sorun Ve Yetersiz Servis
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
26 Ekim 2024 00:34