Adem sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 21:43

Warmhaus Ewa kombi peteklere sıcak su vermiyordu. Ürünün içindeki üç yollu vana motoru kırılmış. Kronik olduğu söyleniyor. Aynı durumda garantisi bitmesine rağmen yardımcı olunmuş. Warmhaus'tan yardımcı olmasını bekleriz. Geçen sene anakartı yandı, değiştirdik, 3.5 bin verdik. Bu vana için servis elemanı 5.8 bin ister. Kombi 15 bin zaten, 3 senede kombinin yarısı kadar masraf çıkarır mı?

28 Kasım 2024 09:45

Warmhaus kombi 2 yıl garantisi biter bitmez anakartı yandı, 3 yollu vana motoru kırıldı. Ürünün arkasında duramayan bir marka asla tercih edilmemesi gerekir. Anakartı gecen sene 3500 TL vererek değiştirdik yani olabilir dedik. Bu sene 3 yollu vana problemi dediler 5800 istediler. Üründe sorun var her sene böyle sorun çıkarmamalı dediğimizde beyaz eşya şans dedi servis :) ve ilgilenmediler. Kesinlikle kimseye önermiyorum.

Ek
20 Kasım 2024 08:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Müşteri danışmanlarımız en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Warmhaus Müşteri Memnuniyet Merkezi

Adem
20 Kasım 2024 13:35
Warmhaus Kombi Masrafları Ve Kronik Sorunlar

Verdiğiniz telefondaki müşteri temsilcisi benden ücretli servis almamı istiyor. Ürün hatalı garanti biter bitmez motor kırılır mı. Bu 3. Kış olacak daha kullanamadım bile. 2 kış ta yapılacak servis masrafı 9 bin bulacak.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Warmhaus Kombi Sürekli Arızalanıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Eylül 14:34
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
26 Ekim 2024 00:34
Warmhaus Kombi Kabusu: Kronik Sorunlarla Mücadele
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
04 Kasım 2024 20:13