Wallhang Duvar Halısı Sorunu

05 Kasım 2023 14:01

Yaklaşık 2-3 yıl önce, pandemi döneminde Wallhang adlı firmadan bir duvar halısı aldım. Halıyı duvara sabitlemek için gönderdikleri bantları kullandım. Ancak kısa bir süre sonra halı bantlardan ayrıldı ve düştü. Firma yeni bant almamı söyledi, ben de aldım ve tekrar yapıştırdım. Ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Firmaya tekrar yazdığımda halıyı yıkamamı ve yeni bantla tekrar denememi söylediler. Ben de bu talimatları takip ettim ancak sonuç değişmedi. Sonunda halıyı kaldırıp çekmeceye koydum. Aradan uzun bir süre geçti ve yeni evimde tekrar denemek istedim. Yine aynı sorunla karşılaştım. İnternette yaptığım araştırmada benzer şikayetlerin olduğunu ve firmanın bantlarla uyumsuz kumaş kullandığını gördüm. Firma yeni bir aparat çıkarmış ve ürün alanlara ücretsiz gönderiyorlarmış. Ancak benim satın almam gerekiyormuş. Firma ile iletişime geçtiğimde aparatı satın almamı istediler ve kargo ücreti de bana ait olacaktı. Bu durum beni çok rahatsız etti ve firmanın müşteri memnuniyetinden uzak olduğunu düşünüyorum. Utanç verici bir durum!

26 Ağustos 2025 15:08
Vendini Home'dan Şikayetçiyim
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2025 14:14

07 Haziran 2025 20:56
Doruklar Home Collection Halının Overloğu Çekilmeden Dökülür Vaziyette Getirdiler

16 Mayıs 2024 13:33
İrem sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 01:48
"Firma adına İrem Hanim'a teşekkür ediyorum sadece, personelin ilgisizliğini ve benim çabamı görüp sorunun çözümü için elini taşın altına soktu, bütün aşamaları takip etti ve elime ulaşmasını sağladı."