16 Mayıs 2024 13:33

Bu firmadan 19 adet çift mekanizmalı stor siparişi verdim. Termin sürecinden kargoya ve sonrasında ürünlerin kalitesine kadar her aşamada sorun yaşadım. Paketlemenin köpüklü, balonlu poşet gibi koruyucu malzemelerle yapılmaması ve tamamen kargo şirketinin insafına bırakılması nedeniyle 2-3 tanesi kırık, çizik ve darbeli şekilde geldi. Kırık olanlara yedek parça gönderildi ve montajını kendim yaparak kullandım; ancak kırık olmayanlarda bile parçaların tasarımı sağlam ve dayanıklı olmadığı için kısa sürede deforme oldu ve kullanılamaz hale geldi. Perdeleri nadiren kullansam da (ayda 1-2 kez) birçoğu bozuldu. Birkaç kez WhatsApp hattından yedek parça talep ettim, gönderdiler; ama son talebimde kullanıcı hatası diyerek ilave ücret istediler. Nadiren kullandığım perdeler için kullanıcı hatası cevabını almak kabul edilemez. Kumaş, mekanizma ve işçilik kalitesi de oldukça düşük. Storları iki kez üst üste açıp kapattığımda kumaş bazen sağa bazen sola kayıyor ve mekanizmaya sıkışıyor. Perde ve tüllerin kenarları bu sıkışmalardan zarar görüyor. Çift mekanizmalı olması nedeniyle iki ayrı zincir var ve bu zincirler sürekli diğer mekanizmalara dolanıp sıkışma yapıyor. Sorunu çözmek için storu indirip, yan kapaklarını söküp, zinciri kurtarmak ve sonra her şeyi yeniden monte etmek gerekiyor. Firmanın ürün yorumlarına defalarca olumsuz değerlendirme yazmama rağmen hiçbiri yayımlanmadı. Ürün alacakların bilmesi gerekir ki, firma sadece olumlu yorumları yayımlıyor. Ben de olumsuz yorum görmediğim için güvenerek aldım ama ürünün kullanımı ile birlikte olumlu bir yönünü göremedim ve sürekli sorunlarla uğraştım. Yeni bir eve taşındığım için şans eseri 19 adet storun sadece 6 tanesini kullanmak zorunda kaldım. Kalanları muhtemelen atacağım.

17 Mayıs 2024 18:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Ayhan bey. İlk talepten sonraki aparatlar ücretli olarak gönderilmekte hele zaman aşımı olduysa. Ama mağduriyetinizi gidermek adına siz değerli müşterimize aparatları tekrardan göndereceğiz . Saygılarımızla

İrem sonuçtan çok memnun

02 Nisan 2024 01:48
"Firma adına İrem Hanim'a teşekkür ediyorum sadece, personelin ilgisizliğini ve benim çabamı görüp sorunun çözümü için elini taşın altına soktu, bütün aşamaları takip etti ve elime ulaşmasını sağladı."
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 12:27
Hasarlı Ürün, Cevapsız İletişim: Müşteri Mağduriyeti Zirvede!
Hasarlı Ürün, Cevapsız İletişim: Müşteri Mağduriyeti Zirvede!
Gülşah sonuçtan memnun

Gülşah
02 Haziran 2025 16:41
"İ**** hanim tarafıma ulaşıp urunu teslim ettirdi teşekkürler"
Sipariş Sonrası Uzun Süreli Oyalama Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi
siparis-sonrasi-uzun-sureli-oyalama-ve-kalitesiz-urun-deneyimi-2.jpg