Walkingpad Pro A1 Yürüme Bandı Bozuldu Firma İlgilenmiyor.

Gülşah
09 Ekim 2023 21:22

Ürünü ocak ayında Trendyol'dan aldım. 2 ameliyat geçirdim 7 ay kadar kullanamadım. Bir ay düzenli kullanmaya başladım. 45 dakika. Tıkır tıkır el motoru gibi alt ucundaki silindirden bir ses gelmeye başladı. Müşteri hizmetlerini aradım. Bana bir numara verdiler. Numarayı aradım (Zonguldak/Çaycuma).

Yetkili servis dedi ki biz yürüme bandından anlamıyoruz. Sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Adresim alındı. Müdürlerimize sorup geri dönüş yapalım dediler. Bu konuşmanın üzerinden 2 ay geçti. Birkaç kez daha aradım. Bant kaydı 20 dakika boyunca ilk sıradasınız diyor ama sıra gelmiyor. Kimse teli açmıyor.

Mesai saati dışında arayınca mesaj bırakın diyor. Yine arayan yok. 5 yıllık garanti yaptırmıştım.  Firma ilgilenmiyor. Kimseye ulaşamıyorsunuz. Amacım problemin çözülmesi. Problem çözülmezse Tüketici Hakları mahkemesine şikayet edeceğim.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Destekte Yetersizlik Ve Yüksek Onarım Ücreti

16 Haziran 2025 17:48
Eda sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 18:22

İsmail
20 Temmuz 2024 16:40
Walkingpad Pro R2: Kırılan Koşu Bandı Ve Rezil Hizmet
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Walkingpad R2 Pro İçin Yetersiz Satış Sonrası Destek Ve Değişim Sorunu

17 Temmuz 2025 15:22
Mehmet sonuçtan çok memnun

Walkingpad Koşu Bandı, Ürünün Arkasında Durmuyorlar, Servis Gelmiyor.

12 Nisan 2024 16:01
"Walkingpad firması tarafıma ulaşarak, birebir ürün değişimini gerçekleştirdi. Hızlı bir şekilde ürünün yenisi ile değişimi yapıldı ve tarafıma ulaştırıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum."
walkingpad-kosu-bandi-urunun-arkasinda-durmuyorlar-servis-gelmiyor-2.pdf