Mehmet sonuçtan çok memnun

Walkingpad Koşu Bandı, Ürünün Arkasında Durmuyorlar, Servis Gelmiyor.

12 Nisan 2024 16:01
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Walkingpad firması tarafıma ulaşarak, birebir ürün değişimini gerçekleştirdi. Hızlı bir şekilde ürünün yenisi ile değişimi yapıldı ve tarafıma ulaştırıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Kasım 2023 tarihinde Walkingpad X21 Katlanabilir Koşu Bandı ürünü sarın aldım. Sadece 1 kez kullanmama rağmen bozuldu. Hata kodu vermeye başladı. Firmayı defalarca kez aradım, bir çok kez servis yönlendirdiklerini söylediler fakat servis gelmedi. Hatta servis ben arayıp 3 kere farklı zamanlarda randevu verdi. Fakat dalga geçer gibi 1 kez bile gelmedi. Walkingpad firmasını son aramamın üzerinden 2 hafta geçti ve bu sefer dönüşte sağlamadılar. Tam 3 aydır sorunuma çözüm oluşturmuyorlar. Çok mağdurum. Bu markaya diğer muadillerine göre 3-4 kat fazla para verip satın almıştık, sırf ürün kaliteli olsun diye, fakat hiçte öyle değilmiş. Bu markaya hafta başı itibari ile dava açacağım, hakkımı kanuni şekilde arayacağım. Bunlar ürünleri ithal edip sonrasında arkasında durmuyorlar belli ki. Ben yaşadığım kötü tecrübeyi sizler bari yaşamayın arkadaşlar. Servis ağı ve marka bilinilirliği daha yüksek olan ürünleri seçin.

walkingpad-kosu-bandi-urunun-arkasinda-durmuyorlar-servis-gelmiyor-2.pdf
16 Nisan 2024 14:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Değerli müşterimizin yaşamış olduğu sorun için üzgün olduğumuzu iletir, sorunun çözümü ile ilgili kendisi ile iletişime geçerek gerekli aksiyon alınmıştır. Yaşanabilecek sorunlar ile ilgili bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, walkingpadtürkiye

02 Mayıs 2024 02:12

11 Eylül 2023 11:32
Walkingpad Türkiye Bir Yılı Bile Olmayan Ürüne Teknik Servis Vermiyor
Walkingpad Türkiye Bir Yılı Bile Olmayan Ürüne Teknik Servis Vermiyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Walkingpad X21 Katlanabilir Yürüme Ve Koşu Bandı E02 Hatası Ve Servis

07 Aralık 2023 13:53

15 Ekim 2024 13:55

İsmail
20 Temmuz 2024 16:40
Walkingpad Pro R2: Kırılan Koşu Bandı Ve Rezil Hizmet
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Gecikmesi Ve İlgisizlik Mağduriyeti

14 Nisan 2025 12:36