Volvo Servis On Call Arızası

16 Mayıs 2023 16:40

Otomol Volvo servis ve Volvo Türkiye gerçekten hayal kırıklığı, araştırmalarıma göre en iyi olduğunu düşündüğüm gösterişten başka hiçbir özelliği olmayan sorunlarında müşterinin yanında durmayan servis, çalışanlar için muhtemelen yönetimin izin verdiği için saygısız ve bunun için mi aradınız diyecek kadar terbiye sınırlarını zorluyor. 45 bin km'deki aracımın tüm bakımları bu serviste yapıldı. Son bakım sonrası yapılan yazılım güncellemesi sonrası on call arızası servise gidiniz yazısı çıkıyor ama öyle 1-2 kez değil her 5 saniyede bir, güvenliğe çok önem Volvo’nun Türkiye ayağı müşteriyi ve güvenliği hiç önemsemediği için tavır tam olarak şuydu
aracımda bu uyarı çıkıyor. Bir iki kez kaza yapacaktım ( bu arada kazanın sınırından döndüm), güncelleme sonrası oluyor. Yapacak bir şey yok. O zaman haber verseydiniz belki güncelleme yaptırmazdım. Genel merkez güncellemeyi şart koşuyor. O zaman böyle bir durum olabilir deseydiniz. Demek zorunda mıyız gibi bir tavır, çözüm nedir peki çözüm yok gerçekten hakkımı helal etmiyorum ve bu konu ile ilgili yasal şikayette bulunmayı planlıyorum. Volvo cidden çok iyi bir araç, aracımdan çok memnunum ama Türkiye grubu özellikle bu servis küçük vizyonu olan bırakın Premium olmayı orta-alt sınıfa hizmet etse batacak kalitede bir hizmet sunuyor, sayelerinde arabamı satmayı planlıyorum. Çok üzgünüm ve çok kızgınım.

profile profile

Selahattin
Selahattin

4000 km den sonra azalıyor demişsiniz ama araba sıfır alıp mı bu hatayı yaşadınız. Yoksa servisten sonra 4000 km sonra mı azalıyor. Teşekkürler

Burak
Burak

Merhaba aynı durum bende de var sorununuz çözümlendi mi? Sürekli on call hatası veriyor artık satma durumuna geldim o kadar sinir bozucu bir durum

Cenk

Servis veya Volvo dönüş bile yapmadı. Volvo Türkiye maalesef gerçekten müşteri güvenliği kadar memnuniyete de çok önem veriyor. Sorun kaza yapmazsanız 4000 km sonra azalarak kayboluyor arada tekrar geliyor, yeni bakımda sanırım yeni 4000 km süreci başlıyor

Volvo Servisleri Mağdur Ediyor: Sorunlu Bakım Ve Yüksek Masraflar

Op.dr.ramazan
09 Kasım 2024 17:08
Nilgün sonuçtan memnun

Volvo Xc90 Ve Çözülmeyen Sorun!

Nilgün
08 Ocak 2025 22:25
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Volvo S60 Aracımın Tamir Sürecinde Yaşadığım Sorunlar!

Ertuğrul
18 Temmuz 2024 23:28