Riza sonuçtan çok memnun

Türkiye Volvo- Konya Yetkili Servis Otokoç İle Sıkıntım Devam Etmekte

Riza
08 Ocak 2024 20:28

İyi günler, 42 sv 420 plakalı aracımla 08/11/2023 tarihinde trafik kazası geçirdim. Aracımda Ray Sigorta acentesinden kasko yaptırmıştım. Bulunduğum ildeki Oto Koç yetkili servisine çektirdim. Dosya açılımı ve parça tedariki için yurt dışından sipariş verildi. Aracın boya, kaporta ve diğer işlemleri bittikten sonra 'travers' adı verilen bir parçada arıza tespit edildi. Söz konusu işlemler toplamda yaklaşık 2 ay sürdü. Şu an, 'travers' olarak adlandırılan parça ile alakalı sipariş veya onarım için bekletiliyorum. Yetkili servis, onarımın mümkün olup olmadığını belirlemek için bir rapor tutulması gerektiğini belirtiyor ve eğer bu parça onarılabilir durumda değilse, Türkiye'de bulunmadığını ve yurt dışından tedarik edilmesi gerektiğini söylüyorlar. Belirli bir süre verilmiyor. Servis, bu süre zarfında bana ikame araç tahsisi teklif etti. Ben ise ikame araç istemediğimi, kendi aracımın tamiratının bir an önce bitirilmesini istediğimi belirttim. Ben bu parçanın tamir edilmesini değil, değişmesini talep ediyorum. Volvo gibi bir markanın parça tedarik edememesi ayrı bir ayıptan ibaret. Konu ile alakalı dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin ivedilikle giderilmesini sizlerden rica ediyorum. Mağduriyetimin devam etmesi durumunda gerek medya
kuruluşlarına, gerek Türkiye Cumhuriyeti Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, adli kurumlara, avukatım aracılığıyla gerekli tüm mercilere başvuracağımı bildiririm. Saygılarımla, r*** y*****. Hasar dosya numarası: 10702302353. Telefon numaram: 0532*****42. Volvo ile ilgili bu şekilde bir sıkıntım var, ne yapabilirim? Bunun bir yaptırımı olmalı.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
05 Nisan 2024 14:34

Nurgül
29 Ekim 2024 22:11
Hasan sonucu yetersiz buldu

Toyota'dan Beklenmedik Parça Ve İkame Araç Sorunu!

Hasan
06 Ocak 14:41

Citroen Arabamın 2 Aydır Servisten Çıkmaması

Erkan
30 Ekim 2023 14:22
Bedri sonuçtan hiç memnun değil

Bedri
02 Ocak 2024 12:01