Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Wv Otomol Kepez Antalya Servis Danışmanı

22 Eylül 2024 23:57

WV Otomol Kepez Antalya yetkili servisine 6 Eylül 2024 Cuma günü saat 17.00'da 2014 model Beetle marka aracımın motor kısmından ses gelmesi nedeniyle gittim. İlgili servis danışmanı bey, 114.000 km'de olan aracımın triger zincirinin 98.500 km bakımında (yıllık bakımı Ekim 2023'te Adana Aykan Otomotiv'de yapılmıştı) değiştirilmesi gerektiğini ve aracın 70.000 TL masrafı çıkacağını, cumartesi usta olmadığından bakamayacaklarını, pazartesi arıza tespiti yapıp salı günü Almanya'dan malzeme sipariş edebileceklerini, perşembe en erken aracımı belki teslim edebileceklerini, eğer mevcut halde aracımı kullanmaya devam edersem 300.000/400.000 TL hasar oluşabileceğini daha tam arızayı tespit etmeden tamamen korku ve tehditle söyledi. İlk kullanıcısı ve sahibi olduğum aracımın tüm bakımları Ankara ve Adana WV yetkili servislerinde yapılmasına rağmen bu kadar ilgisiz, yalancı ve tehditkâr konuşma ile karşılaşmayı asla beklemiyordum. Hafta sonu tatili için bulunduğum Antalya bana zehir olacaktı ama Allah'a şükür ki Ankara'daki eski tanıdığım usta sayesinde ertesi gün 2 saat içinde aracın su pompası değişerek arıza giderildi ve sağ salim Eskişehir'e döndüm. Bugüne kadar 10 yıl boyunca anladım ki WV servislere boşuna dünya para verip resmen kazıklanmışım. İyi ve güvenilir bir ustanız varsa asla paranızı WV servislere götürmeyin. Benim için WV ve yetkili servis olayı bitmiştir. Emin olun asla etikete değil, samimiyet ve zor günde yanınızda olan yerlere güvenin.
Elveda WV yetkili servisleri

Adem
Adem

İşlem yaptırma kararınızdan vazgeçmiş olmanıza sevindim. Antalya Otomol Volkswagen yetkili serviste benzer bir durumu ben de yaşadım ama geç uyandığım için aracımın olmayan problemlerini göstererek işlem yapıp kaskoya bildirmeme rağmen parayı da benden aldılar. Kasko şirketim bana vermeleri gereken parayı servise ödeme yaptığımdan haberleri olmadığı için servise yönlendirmişler... Sürecim hakkında Doğuş Oto yanımda durmadı. Yetkili servise aracını götürecek kişilere uyarımdır bu gibi süreçlerle karşılaşırsanız araştırmadan tanıdıklarınıza sormadan işlem yapılmasına izin vermeyin. Ben düştüm (yasal süreçlerle takipteyim) başkası düşmesin diye bu yorumu yazıyorum.

Yetkili Serviste Yüksek Fiyat Ve Gereksiz Parça Değişimi Mağduriyeti

03 Temmuz 2025 18:35
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 12:40
Hacı sonuçtan memnun değil