Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo 2022 Model Araç Servis

21 Haziran 2023 12:48

Volkswagen taigo 2022 model araç mart 2022 tarihinde Ankara Eskihisar bayisinden teslim alinda. Takriben 14 aylık kullanım sonrası on cam surucu alt taraf ( sol alt köşede) cam çatlağı oluştu. Kapalı otoparkta park edilmekte ve trafikte herhangi bir tas sıçrama veya izi olmaması nedeniyle bayi arandı. Bayinin bunun cam hatasından kaynaklı olup olmaması durum tespitinin yapılması için aracın servise gelmesini istemesi üzerine olanlar oldu. Zira serviste araç incelenmeden cam çatlamasının hiçbir şekilde garantiye girmeyeceğini diyen bilgiden uzak garantiye bakan personelin ağzına bakanlarla bunun kabul edilemez olduğunu söyleyen bizim tartışmamız oldu. Sonuçta akli selim atölye sorumlusunun sağ duyusu sayesinde kibarlıktan uzak müşteri karşılama bilgisinden yoksun personel ile tartışma büyümeden sonlanmıştır. Yılların markasi ve Ankara satıcısının hala personel yetiştirmedeki yetersizliği, müşteri memnuniyetini yok sayması kabul edilebilir değildir. Konu Almanya fabrika nezdinde de görüşülecek

profile profile

Halil
Halil

Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim Taigo aracımda da klima maksimum tuşu kendiliğinden devreye girmeye başladığında Bursa'da yaşadığım için hemen Doğuş Oto Bursa'ya gittim. Nasıl olduysa klimanın arka PİM ayakları kırılmış ve göçme varmış. Bu nedenle garanti kapsamına girmediğini söylediler. Ben aracımı o şekilde teslim etmedim. Ne olduysa serviste olduğunu ve kabahatin üzerime atıldığını düşünüyorum. Benim hatam aracı teslim ederken klimanın fotoğrafını çekmemek oldu. Garanti kapsamına almamak için ellerinden geleni yaptıkları yetmiyor. İyi niyet kapsamına bile yanaşmıyorlar. Genel merkeze şikayet ettim onlar da çözüm üretmek yerine sizi sorumlu tutuyor. Durumu Almanya genel merkeze de ilettim ama şu ana kadar herhangi bir geri dönüş almadım. Bu nedenle bundan sonra kesinlikle Volkswagen bir araç almak istemiyorum. Çünkü satış sonrası ürünlerinin arkasında kesinlikle durmuyor.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 21:15
Volkswagen 2024 Yeni Tiguan Üst Üste Yaşanan Problemler
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo'da EPC Sorunu Ve Güven Kaybı

02 Nisan 2025 19:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 11:42