Volkswagen T-Cross'ta Eksik Koruma Uygulamaları

Volkswagen T-Cross'ta Eksik Koruma Uygulamaları
05 Aralık 2024 21:24

Konu: Satın Almış Olduğum Araçta Eksik Koruma Uygulamaları

Sayın Volkswagen Yetkilileri,

28 Kasım 2024 tarihinde Volkswagen Erzurum Erz Otomotiv'den satın almış olduğum Volkswagen T-Cross 1.0 Style Paket aracı teslim almak için gittiğimde, genelde sıfır kilometre araçlarda bulunan naylon, jelatin ve diğer koruma uygulamalarının araçta yer almadığını fark ettim.

Bilindiği üzere, sıfır araçların temizliği ve korunması için kullanılan bu koruma malzemeleri, teslimat sürecinde hem aracın zarar görmesini engellemekte hem de müşteriye aracın "sıfır" olduğunu hissettirmektedir. Ancak aracımda bu uygulamaların bulunmaması, hem satın alma sürecinde beklentilerimin karşılanmadığını düşündürmüş hem de müşteri memnuniyeti açısından eksiklik hissettirmiştir.

Bu durumun nedeni hakkında tarafıma bilgi verilmesini ve herhangi bir ihmal söz konusuysa, Volkswagen ailesi olarak bir özür beklediğimi ifade etmek isterim. Kaliteli hizmetinizle tanınan bir marka olarak, konuya hassasiyet göstereceğinizi ümit ediyorum.

Geri dönüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Saygılarımla,

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Sıfır Kilometre Passat’ta Sürekli Tekrarlayan Arızalar Ve Yetersiz Servis Çözümleri

03 Eylül 09:30

27 Haziran 14:06