Volkswagen T-Cross Aracımın Çözülemeyen Kapı Sorunu

15 Kasım 2024 22:46

3 Temmuz 2023 tescil tarihli Volkswagen T-Cross aracımı Ümraniye Avek Oto’dan teslim aldım. Sıfır aldığım aracımın sağ ön kapısının kapalı durumda iken dışarı taşma yaptığını, tam kapanmadığını fark etmemi sağlayan benzinlikteki bir görevliydi. Bu durum sonucunda gördüğüm tüm T-Cross'ları, tüm araçları inceler oldum. Canımı sıkan konu ile ilgili yetkili servisle görüşmem ise aracımda meydana gelen Start/Stop ve SOS hataları sebebiyle gittiğim 14.11.2024 tarihinde gerçekleşti. Durumu Ümraniye Avek servise bildirdim. Bu 3 konu ile ilgili kayıt oluşturdular, aynı gün tarafıma ikame araç verildi. 15.11.2024 bugün aracımı teslim alabileceğim üzere arandım, SOS hatası giderilmiş, Start/Stop hata kaydına rastlanmamıştı. Kapı ayarları yapıldığı belirtilerek aracımı aldığımda hala sağ ön kapı dışa taşma daha az olmakla birlikte devam ediyordu. Aracımın serviste sorununun çözülmemiş olması sebebiyledir ki kapı ayarından ya da kusurlu-ayıplı mal olmasından kaynaklı olup olmadığının detaylı incelenip raporlanmasını talep ediyorum. İlk gittiğimde işlem görmemiş haliyle hatalı olan araç sağ ön kapısı şu anda kayıtlara kapıya müdahale yapıldığı halde hatalı durumdadır. Bu durum beni üzmüş, ilerde alım/satım işlemleri yapma durumunda da açıklayamayacağım bir duruma ve daha büyük bir mağduriyete dönüşmüştür. Serviste aracımla ilgilenilmiş ancak sorunumun devam etmesi ile ilgili servis süreçlerinin incelenerek mağduriyetimin Volkswagen Türkiye tarafından incelenmesi ve giderilmesi şikayet ve talebimdir.
Eklediğim belgelerin orijinalleri Avek Ümraniye Servis birimindedir.

26 Eylül 2024 15:07

Yeni Volkswagen Polo Araçta Su Sorunu Ve Servis Şikayeti

13 Ocak 2024 15:33
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 11:53
Avek Ümraniye Volkswagen Şasi Numarası Farklı Araç Teslimi
Suat sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 22:36