Elif sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Cross Acil Fren, Savrulma, Balata Problemi

21 Eylül 2024 19:09

06.2023 te aldığım T-Cross aracımda sürekli problem yaşıyorum. Zaten geldiğinde sağ hoparlör patlak çıktı. Servis sorun yok diye rapor çıkardı. Örnek parça gönderdim. Bas sesinde dinleyin dedim.
Evet patlakmış değiştiriyoruz dediler. Bunun dışında video ile servise ilettiğim başka bir sorun var. Aynı garajdan çıkarken başka araç sorun yaşamazken bizim otomatik fren devreye giriyor. Aynı şey yokuş şehir içi yollarda da oluyor bazen. Bugün ilk defa duz yolda oldu. Kaza yapıyordum. İşin komiği zaten çok yavaşken bunu. Olması. Bu sorunu yasayan var mi? Servis bir sorun olmadığını, plakayı biraz yukarı aldıklarını söyledi. Açıya göre arabadan arabaya bu sistemin farklı devreye girebileceğini söyledi. Fakat sadece ben yaşıyorum bu sorunu.

Bunun dışında şerit takip sistemi olmamasına rağmen araç İstanbul/Düzce arası yolda giderken mesela korkunç sağa sola savruldu. Rot balans bozukluğu yok dendi. Aynı şey kadikoy/Kavacık yolunda da oldu.
Yaz mevsimiydi.

Ayrıca diğer arabamda hiç yaşamadığım, 10 senedir gittiğim aynı Fulya yokuşunda, yoğun trafikte, 10 dakikalık bir dur kalktan sonra araç uyarı verdi. Balatalar isindi arabayı durdurun dedi. Ve yokuşta kaldım.
Servis dur kalklarda frene sonuna kadar basın araç hep dursun, onun dışında yaşanan şey normal dedi.

Yeni bir araba alıp bu kadar sorun yasamak bizi çok mutsuz ediyor. Servis de yardımcı olmuyor. Mahkemeye verenler olduğunu okudum burada? Benzer sorun yasayan varsa lütfen buraya yazabilir mi?

profile profile profile
Elif
Elif
03 Ekim 2024 14:19

Arabayı sattım.

Hamza
Hamza

Maalesef 2023 Golf 8 aracımla bende hafif eğimli olan site kapısından çıkarken aracım ani fren yapıyor. Servise götürdüm bir sorun yok. İsterseniz ani çarpışma fonksiyonunu kapatalım dediler, kapatmak istemedim ama 1 yıldır hep çıkarken stresini yaşıyorum. Kapattırmaktan başka çare bulamadım. Ya kapattıracağım ya da aracı elif hanım gibi satacağım.

Volkswagen Ww T-Cross 9.000 Km De Balata Şikayeti Servis Problemi

Çağatay
14 Ağustos 2024 11:45
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen T-Roc Çöptür, Sıfır Alınmasının Hiçbir Önemi Yoktur

17 Ekim 2023 16:38