Onur sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Passat Mekatronik Arızası

19 Ekim 2023 11:40

17.09.2023 tarihinde Volkswagen Elazığ Polat servisine aracımın 75 bin bakımını yaptırmak için gittim. Bakım esnasında aracın mekatronik arızasının olduğunu yağ kaçağının başladığını ve tamirinin iskontolu fiyatının 8 bin küsur olduğu tarafıma bildirildi. Daha sonra durumu Doğuş otomotive; bu aracın tüm bakımlarının serviste yapıldığını ve arızalı parçanın kalitesizliğinden ya da üretiminde hata olması nedeniyle meydana geldiğini düşündüğüm için ücretsiz bir şekilde yapılmasını ilettim. Sonra beni Polat otomotivden bir bayan arayarak, fiyatı 6 bin olan (en başta 8 bin söylenilmişti, servis bile tutarlı değil) işlemden işçilik almayalım 4 bine yapalım denildi. Sonuç olarak, kaliteli diye düşündüğüm Passat'a binmemin tek maksadı beni yarı yolda bırakmaması idi. Ancak yapmış olduğum değerlendirmede servis ve Doğuş otomotivin müşterisinin arkasında durmadığı kanısına vardım. 4.5 yılda bu arıza meydana geliyorsa bu Volkswagen'in kalitesizliğinin bir göstergesidir. Arkanızda duran yok. Servise gittiğinizde adeta yürüyen parasınız. Tamamen para olarak görünüyorsunuz.

Zülfü
27 Haziran 2024 18:30
Volkswagen Sağlam Arabamı Bozuk Verdi.
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Olarak Satın Aldığım Volkswagen Polo Ve Pişmanlığı

20 Mart 2024 13:02
Necati sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 11:06

17 Temmuz 2023 15:41
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 17:39