Nazmiye sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Araç Arıza Motor Işığı Başaran Yetkili Servisinin Çözüm Bulamaması

Nazmiye
27 Ağustos 2023 15:38

Öncelikle Volkswagen 2018 model aracın 2. El sahibiyim, aracı bende olduğu süre boyunca ilk servis bakımını 2021 yılında Başaran otomotiv yetkili serviste yaptırdım. 2022 yılı geldiğinde yine rutin bakımlarını aynı yetkili serviste yaptırdım. Daha sonrasında ilk olarak aracımın ekranında sarı motor ışığı uyarısı belirdi ve 16/12/2022 tarihinde bakımı yapıldı. Faturalarında da belirtildiği gibi aracın güncellemesi olduğu söylendi ve onarımı yapıldığı belirtildi. Ardından bir ay geçti ve 28/01/2023 tarihinde araçta tekrar sarı motor arıza lambası yandı servise götürdüğümde bu defa katalitik konvektörden AdBlue ile alakalı bir durumdan kaynaklı bir arıza olduğu belirtilip onarımın yapıldığı söylendi. Tekrar ardından araçta 09/06/2023 tarihinde aynı arıza lamba ışığı ile servise götürdüğümüzde araçta herhangi bir durum olmadığını sadece AdBlue eksikliği olduğunu ve bunu tamamladıklarını söylediler. Ardından 24/07/2023 tarihinde araçta tekrardan aynı motor arıza ışığının yanması sebebiyle tekrar servise gittiğimizde bize üzerindeki akünün orijinal olmadığının ve arızanın bundan kaynaklı olduğunu söylediler, fakat arıza lambasının bu durumla bir alakası yoktu, çünkü arıza lambanın ve arızanın esas sebebi ile alakalı yetkili servisten detaylı sonucu alamayınca sanayide bir servise götürdüğümüzde bize bunun katalitik konvektörden bir arıza olduğunu ve bilgisayara bağlandığında aküden kaynaklı değil de AdBlue kaynaklı bir arıza olduğu belirtildi. Yetkili servis ile görüşmemiz gerektiği belirtildi. Kısacası bir yıl içerisinde aslında aynı sorun dolayısıyla araç servise 4 kez gitti. Araçta şu an yeniden aynı arıza ışığı yanıyor. Başaran yetkili servisine gittiğimizde ise karşımızda sorunu çözecek bir yetkili kişi ne yazınki göremiyoruz. Bu süreçte iş yerimde sürekli izin almak zorunda kaldım, çoğu zaman kendim işimden dolayı gidemedim vekaleten babamı göndermek zorunda kaldım. Kendisi de işinden oldu, ayrıca yılda 4 kez aynı sorun için servise gittim şimdi tekrardan aynı arıza lambasının yanması psikolojik olarak da bu süreçte beni ciddi anlamda yıprattı. Servisin söylediği şey aracınız onarıldı ve bedeli şu kadar sürekli bir ücret talep etme ve arızanın düzgün tespit edilememesinden kaynaklı bir yılda aynı arızanın 5. Kez olmasından şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Bütün hassasiyetimle.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Servisinde Sürekli Gecikme Ve İletişim Sorunları

Özen sonuçtan memnun değil

Volkswagen Doğuş Oto Arızalı Araç Satışı

Özen
27 Şubat 2024 17:08

Volkswagen Motor Sarsıntısı Ve Star Stop Arızası!

İpek
08 Temmuz 2024 21:27