04 Ekim 2024 01:02

Güvenlik hataları
Tahrik hatası
Kapılar açılmaz
Anlamsız alarm öter
Yolda ani fren yapar ki bu en büyük problem
Serviste sadece güncelleme yapıp gönderir. Araç 3 bin km'de en az 4 kere servise gittim, yeter artık.

Yorumlar (5)

Ümit

Aracınız style paket mi? R Line mi?

Ümit

Merhaba Ertan Bey; yetkili serviste benzer sorunlar nedeniyle 1.5 ay kadar önce yapılan işlemler sonrası eksilen yağ tamamlanması, ve yazılım resetlenmesi sonrası. Multimedia / radyo açıldığında aşırı rahatsız edici sesler gelmesi, Spotify vs. Çalıyor görünüp hoparlörlerden ses gelmemesi veya bazende sadece Center'dan ses gelmesi gibi. 1 kezde aracın kontak açılıp, motor çalışmaması 10dk sonra tekrar denediğimde çalıştı. Hepsi tamamen yazılımsal / akü seviyesi ile de bu hatalar alınabilir fakat yazılım üzerinde Volkswagen Almanya çalışmaya devam ediyor, en erken yıl sonu Ocak 2025'te güncelleme için araçlar servisler tarafından çağrılması planlanmakta. Bu arada şoför kapısı ve ön yolcu kapısından sıcak asfalt dışında ki hafif bozuk yama asfalt olan yollarda ses geliyor. Bunlarda olmasa zaten bir problem yok, motorun rafineliği yakıt verimine odaklı yapısı Konfor ve kalite anlamında gayet yeterli ve halende segmentinde bence rakipsiz araç. Teşekkürler.

Ertan

Kesinlikle araç yakıt tüketimi olsun hızlanması konforu ile tartışmasızçok iyi kullanımı çok keyifli zevk alıyorum araçtan. Umarım bu yazdıklarımız da hallolur ve huzurla araçlarımızı kullanırız

Ümit

Merhaba Ertan Bey; güncel durum nedir? Problemler devam ediyor mu? Doğuş Oto yeni Golf araçlar için yıl sonu belki daha erken yazılım güncellenmesi bekleniyor denildi, tüm sorunların yazılım güncellenmesi ile çözülebileceği konusu bende soru işareti, müsait olduğunuz da fikir alışverişi için görüşebiliriz. Teşekkürler.

Ertan

Merhaba bu sorunların tamamı bana göre akü ile alakalı 2000 km uzun yol yaptım özellikle aküler dolsun diye uçağa binmedim🤣 ve bir daha sorun olmadı sanki akusel

Süleyman
17 Ekim 2024 15:42