Vodafone Pay Hesap Açarken Ban Yedim

Vodafone Pay Hesap Açarken Ban Yedim
27 Nisan 2024 21:43493

Yurt dışında olduğum için ilk defa Vodafone Pay indirdim ve kayıt olmak üzere bilgilerimi girdim. Son aşamada kaydı tamamlamak üzereyken 'Bu uygulamaya girişiniz engellenmiştir.' şeklinde bir hata mesajı aldım. Daha kayıt olmadığım bir uygulamada engellenmiş olmam oldukça saçma bir durum. Yardımcı olmanızı rica ediyorum.

27 Nisan 2024 22:12 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Nisan 2024 09:28

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

28 Nisan 2024 10:30

Vodafone Pay Giriş Engellendi Hatası

13 Temmuz 2024 15:09650

Vodafone Pay uygulamasını aktif kullanıyordum. Bugün giriş yapamadım. Kullanıcı adımı ve şifremi girdim fakat "Uygulamay...

Vodafone Pay Giriş Engellendi Hatası

Vodafone Pay Giriş Engeli Mobil Ödeme

16 Temmuz 2024 06:401.442

Vodafone Pay uygulamasına kayıt olmak için giriş yapıyorum. Her şeyi doğru yazıyorum ama 'siz Vodafone Pay tarafından en...

Vodafone Pay Giriş Erişim Engeli

30 Ekim 2023 07:17664

"İlginiz ve dönüş yaptığınız için teşekkürler ederim."

Vodafone Pay Giriş Erişim Engeli

Vodafone Pay Ban Atmış Giremiyorum

16 Mayıs 2024 23:10115

"Müşteri temsilcisi döndü, açıklayıcı bilgi verdi, teşekkür ediyorum. Sorunu çözdüm aklıma gelmemişti tekrar teşekkürler"

Vodafone Pay Sebepsiz Yere Engelledi

Ali
Vodafone Pay Şifre Sorunu

Vodafone PayŞifre Sorunu

Songul
Vodafone Pay Faturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone PayFaturana Yansıt Kampanya Hüsranı!

Vodafone Pay Fazla Ücret Aldı

Vodafone PayFazla Ücret Aldı

Zeynep
Vodafone Pay %10 İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Vodafone Pay %10İade Kampanyası Yanlış Ve Eksik Bilgi

Akif
Vodafone Pay Haksız Ücret İade Talebi!

Vodafone PayHaksız Ücret İade Talebi!

Derya

Öne ÇıkanKonular