Uğur sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 22:16

34 gündür N11 platformu (Vizyona mağazası) üzerinden aldığım buzdolabı gelmedi.
01.10.2024 tarihinde N11 aracılığıyla Vizyona firmasından 203232284933 sipariş koduyla buzdolabı satın aldım. Satıcı, 02.10.2024 tarihinde ürünün kargolandığına dair mesaj gönderdi. Ancak aradan 5-6 gün geçmesine rağmen ürün elime ulaşmadı. Bunun üzerine satıcıya N11 platformu aracılığıyla mesaj gönderdim, ancak herhangi bir yanıt alamadım.
Bunun üzerine sorunu N11 çağrı merkezine ilettim. Kendileri de satıcıya ulaşmayı denediler ancak ulaşamadılar. Sonrasında ise “Ürünün kargo tarihinden itibaren 10 günlük süre var, bu süre dolmadan şikayet oluşturamıyoruz” denerek bekletildim. Bu 10 iş günü süresi bitiminde tekrar N11 müşteri hizmetlerini arayarak ürünün gelmediğini ve artık ürünün fiyatının daha önce baktığım tüm sitelerde arttığını belirterek şikayetimi ilettim. Tekrar N11 tarafından satıcı arandıysa da yine ulaşılamadı. Bunun üzerine şikayet kaydı açtıklarını ve bana döneceklerini bildirdiler. 4-5 gün sonra ancak dönen N11, yine bir bahaneyle satıcıyı savunarak ürünümün “en geç pazartesi elinizde olacak” şeklinde beni oyaladı. Kendilerine ürünün fiyatlarının arttığını ve bundan sonra iptali kabul etmediğimi, ilgili firma ile birlikte müteselsilen N11’in de sorumlu olduğunu, oluşturduğu bu mağduriyeti gidermesi gerektiğini ve bu tür firmalarla çalışmasının oluşturduğu olumsuzlukları da dile getirdim.
N11 çalışanı “Geri bildiriminiz çok önemli, ilgili firmayla şikayetlerin artması halinde gerekeni yapacaklarını” söyledi.
Bu söyledikleri tarih de geçeli çok oldu. Bugün itibarıyla kasımın 3’ü bitiyor. Ancak hâlâ ne ortada ürün var ne de N11 ve Vizyona satıcısından bir haber…
Çin’den ürün sipariş etmiş olsaydım 2 haftada elimde olurdu (ki defalarca aldım, 2 haftada ürün elime ulaşmıştı). Türkiye’de adresime 8 saatlik otobüs uzaklığındaki yerden 34 günde ürün gelmedi.
Sonuç olarak beni mağdur eden Vizyona firmasından ve N11’den şikayetçiyim.

06 Kasım 2024 21:47

36. Günün sonunda buzdolabı geldi. Ertesi gün servis geldiğinde ürünün çekmecesi ve kapak rafı çatlak, dolap raflarından biri eksik, dış kasada darbe ve göçükler mevcut olduğunu gördük. Vizyona mağazası hiçbir şekilde aramadı ve ilgilenmedi, N11 ise ancak bugün yeniden şikayet kaydı oluşturup ürün ile ilgili iptal süreci iletmem üzerine aradı. Süreç boyunca ilgisiz ve umursamazdılar. Para iadesini de mağaza ürünü teslim aldıktan sonra yapacaklarmış. Firma 2 aya kadar ancak ürünü alır! Kısacası N11 ve vizyona pişmanlıktır.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 22:16
N11 Üzerinden Aldığım Buzdolabı 34 Gündür Teslim Edilmedi
N11 Üzerinden Aldığım Buzdolabı 34 Gündür Teslim Edilmedi
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Satıcı Ve Eksik Müşteri Hizmeti

Işıl
27 Kasım 2024 17:08
Yanıltıcı Satıcı Ve Eksik Müşteri Hizmeti
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2025 20:24

Muhammed