Vitra Klozet Ürün Değişiminde Uzayan Bekleyiş Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Simge
06 Aralık 2024 14:39

Koçtaş'tan Vitra ürün asma klozet aldık. Klozet sifonu da Vitra ürün. Fakat klozet taşının kanalları nedeniyle su dışarı çıkmaktadır. Konuyla alakalı servis çağrıldı. Ve ürün değişimi kararı çıktı. Fakat 9 Eylül 2024 itibariyle hala ürünü değiştirmediler. Tuvaleti kullanamıyoruz. Müşteri hizmetleri ve servis sürekli "Fabrikadan termin tarihi bekleniyor.", "Termin tarihi ileri atıldı." şeklinde klasik cevaplar veriyor. Fakat yaklaşık 3 aydır ben ürünü kullanamıyorum. Hala "Size dönüş yapacağız."'dan ileri gidilmedi. Kaliteli, kurumsal marka diye aldığınız ürün. Müşteri memnuniyeti sıfır bir ilke ile yaşıyor. Talep no: 2335582

profile profile

Ayşegül
Ayşegül

Bizde de aynı ürün ve aynı şikayet mevcut üstelik basınç düşürücü olmasına rağmen aynı taşma sorunu devam ediyor sürekli servis çağırıyoruz ama taharet musluğunu az açın demekten başka bir şey yapmıyorlar sadece taharet musluğu suyu değil taşan üstelik artık bıktık vitrayı yıllardır iyi marka olarak bilirdik artık bir çöp dahi almayacağız.

Senel
Senel

Sn. Simge aynı ürün ve aynı orundan muzdaribim servis basınç düşürücü aparat takılmadığı bahanesiyle aparat takmak için 2200 TL istiyor. Şikayetime dönüş de olmadı şikayetiniz ne durumda kendir @gmail.com

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
17 Ocak 2025 16:08

Semra
18 Nisan 2025 22:16
Fethi sonuçtan memnun

Fethi
18 Aralık 2023 16:31
"Sorumun giderilmesinin zaman alması tabi ki üzücü. Ancak soruna sahip çıkıp giderilmesi markayı tercih etme sebebimiz oluyor.  Teşekkürler..."
Vitra Klozet Değişimi Yapamadı