Nur sonuçtan hiç memnun değil

Visapeer Vize Şirketi Taahhüt Ettiği Hizmeti Vermedi!

23 Eylül 2024 08:34

Visapeer şirketiyle mayıs ayında Amerika vize tarihini geri çekmesi için çalışmaya başladım. 120 gün içinde bir tarihe randevuyu almayı taahhüt ettiler. Tam 4 ay boyunca beni oyalayıp 2025 olan vize talihimi 2026 yılı yapıp bıraktılar. Aylarca beni oyaladılar ve vize şirketlerine olan güvenimi sarstılar. İlk aldığımız vize tarihimize geri getireceklerini söylediler ama yapmıyorlar. Visapeer söylemiş olduğu hiçbir hizmeti yerine getirmemiştir

25 Eylül 2024 11:57 (Şikayetten 2 gün sonra)
Nur
Nur
25 Eylül 2024 12:13

Merhaba şikayet var ekibi 4 günlük takibim sonucunda vize tarihimi 2024 aralık ayı içine kendim değişikliği yaptım 4 ay boyunca beni oyaladılar zamanı çaldılar güvenimi sarstılar 4 ay boyunca hizmet almayı bekledim için şu an firma tarafından suçlanıyorum bunlar benim düşüncelerim ve yaşadıklarım hepsi gerçek

Veli

Visapeer Ekibine cevaben; Evet kesin bir tarih vermiyorsunuz ancak, 120 gün içerisinde bir tarihe geri alacağınızı taahhüt ediyorsunuz (bizim için 120 gün de 15.09.2024'te bitti), tek şansımız da olsa şirketinize güvenerek bekledik. Ara ara sorduk çalışılıyor cevabı aldık. Sonuç olarak danışanlarınız 100 gün boyunca hiçbir şey yapmadı, ilgilenmedi, son 20 gün kala yardımcı olmaya çalışıyormuş gibi yaptılar. Tüm süreçte ve şimdi, gördüğüm kadarıyla yaklaşımınız halen daha "yapamazsak parasını iade ederiz olur biter". Biz zaten almak istediğimiz hizmet için ödediğimiz ücreti gözden çıkarmıştık. Geri iade edilmesi evet önemli ama hizmet alamamak ve bunca ay beklemek daha önemli. Süslü cümleleriniz maalesef mağduriyetimizi gidermiyor. Konuya ek olarak; Asla tavsiye etmeyeceğim bir şirket ve vakit kaybı.

Veli

Yaklaşımları "umursamaz, hizmet verememeleri onlar için bir sorun oluşturmuyor, parayı iade ederiz ne yapalım." Ancak burada önemli olan hizmet ile ilgili verilen taahhüdün yerine getirememesi sonucu oluşan mağduriyet. Tek bir şansı bu şirket ile harcamak büyük hata oldu/olacaktır. Sonraki hizmet almayı düşünenler için yazmak istedim, vaktinizi harcamayın.

Seda sonuçtan hiç memnun değil

Visapeer ABD Vizesi Başvurusunda Danışmanlık Firmasının İlgisizliği ve Hayal Kırıklığı

18 Eylül 2025 05:24

31 Temmuz 2024 22:01
Vize Alanı Vize İşlemlerinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı
Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 14:43