Ahmet sonuçtan memnun

Visam Teos Klozet İç Takımı Sorunu: Basma Mekanizması Takılıyor

Visam Teos Klozet İç Takımı Sorunu: Basma Mekanizması Takılıyor
21 Ekim 2024 13:25
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Şikayete dönüş hızlı oldu ancak kargoya verme 1 hafta sürdü. Arızalı ürün değişimi için teşekkür ederiz.”

Birkaç ay önce Visam Teos marka klozet iç takımı almıştım, basmalı olan parça takılmaya başladı. Su döküldükten sonra dibindeki contanın yukarı kalkması lazım fakat yapışıp kalıyor o yüzden tekrar basma işlemi yapılmıyor. Su boşaltımı gerçekleşmiyor. Sorunumun çözülmesi için yardım istiyorum

21 Ekim 2024 13:10

Merhabalar. Birkaç ay önce Visam Teos marka klozet için basmalı iç takım almıştım. Bir süredir basıp suyu boşalttıktan sonra dibindeki conta yapışıp kalıyor ve tekrar basma işlemi yapılmadığından boşaltım yapamıyoruz. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

27 Ekim 2024 13:40

Şirket tarafından arandım. Parçanın kargoya verileceği söylendi ancak herhangi bir kargo gelmedi kargolandı bilgisi de gelmedi

02 Kasım 2024 15:21

Arif sonuçtan çok memnun

Arif
02 Ağustos 2025 00:16
"Çağlar bey şikayetimiz üzerine dönüş yaparak ürün değişimini sağladı. Teşekkür ediyorum."
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
11 Kasım 2023 00:07
"Şikayetimden hemen sonra firmadan çağlar bey beni aradı ürünü tekrar göndereceğini söyledi teşekkür ederim gerçekten ilgili alakalı bir firma bundan sonra sürekli tercih edeceğim bir marka"
Rıfat sonuçtan çok memnun

Rıfat
05 Şubat 2025 21:46
"Şikayetim sonrası firma temsilcisi Çağlar Bey aradı sorunu dinledikten sonra yeni parçayı ücretsiz kargo ile adresime göndereceğini belirtti. Visam ve Çağlar Beye teşekkür ederim"
Visam Klozet Rezervuarında Sürekli Tutukluk Sorunu