Salih sonuçtan çok memnun

Visam Marka Gömme Rezervuarların Su Doldurma Sorunu

Visam Marka Gömme Rezervuarların Su Doldurma Sorunu
10 Kasım 2023 21:07
Salih'in Teşekkür Mesajı
“Firmanın durumla ilgili dönüşü ve çözüm üretmesi memnuniyet verici. Çağlar beye ilgisi ve yardımları için teşekkür ediyorum."”

Evimde üç tane Visam marka gömme rezervuar bulunmaktadır. Neredeyse hiç kullanmadığım iki banyoda sürekli gömme rezervuarın flotörü takılıp duruyordu ve su doldurmuyordu. Başlarda kullanılmadığı için takıldığını düşünsem de şimdi sürekli kullandığım banyoda da takılmaya başladığını görünce bir sorun olduğunu fark ettim. İnternette yaptığım araştırma sonucunda benzer sorunlar ve çözüm arayışlarının birçok kullanıcıda olduğunu görmekteyim. Sanırım üretim kaynaklı bazı sorunlar bu ürünlerde mevcut.

29 Kasım 2023 22:03

Markanın durumla ilgili dönüşü ve çözüm üretmesi memnuniyet verici. Çağlar beye ilgisi ve yardımları için teşekkür ediyorum.

29 Kasım 2023 22:15

Esat
Esat
Şikayeti Çözüldü

Aynı takılma ve su doldurmama sorunu bende de var. 2 yıl önce iç takımı komple değiştirttim takan çocuk abi bu yine tekrarlayabilir garanti edemiyoruz dedi ve tekrarladı. Tamam markanın ürünün arkasında durması güzel bir şey ama bu sorun sürekli tekrar ediyorsa bir üretim hatası var demektir. Pansuman tedavi yerine sorunun kaynağına inmek gerekmez mi? Başka bir markaya geçeyim desen uyup uymama sorunu yaşayacaksın fayansı vesaireyi kırıp dökeceksin bir sürü iş ayrıca oldukça da masraflı milli servet bunlar emeğede yazık paraya da malzemeye de

Yunus sonuçtan çok memnun

Gömme Rezervuar Doldurma Sorunu

Yunus
16 Mart 2025 16:22
"Visam yetkilisi Çağlar bey arızalı ürünlerin yenisiyle değiştirdi çok teşekkür ederim ilgi alakası ve samimiyeti marka değerini gösterdi. İyi çalışmalar dilerim"
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
16 Temmuz 2024 01:54
"Firmadan hemen geri dönüş sağlandı ve arızalı parçalar ile değişim videosu gönderildi. İlgi, alakası ve ürünlerinin arkasında durdukları için Visam firmasına teşekkür ederim."
Eren sonuçtan çok memnun

Visam Gömme Rezervuar Su Doldurma Sorunu

Eren
26 Kasım 2024 16:50
"Visamdan arandım gerekli olan ekipman sağlandı kolay bir şekilde değiştirdim sorunum çözüldü teşekkür ederim"