10 Ekim 2024 14:102.628

Visam marka gömme rezervuar sifonu sürekli su akıtıyor. Yeni aldığım evimde, iki banyoda da Visam marka gömme rezervuar takılı. Ancak sifona bastığınızda su sürekli olarak akmaya devam ediyor. Üç aydır boşa giden onlarca ton su ve yüksek su faturası ödedim. İki usta çağırdım ancak bir türlü düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.

1 Destek
11 Ekim 2024 14:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Mustafa bey, Görseldeki ürün 10 yıl önce üretilmiş bir ürün, evi yeni almış olmanız içindeki ürünlerinde yeni olacağı anlamına gelmiyor. İçindeki parçaların bakım ve değişim zamanı çoktan gelmiş, ustaların yapamıyor oluşu ayrı bir sorun, youtubeden video seyredip tamir eden ev kadınları var. Fabrikamız sizinle iletişime geçerek bulunduğunuz bölgeye göre yetkili servis detseği sunacaktır, iyi günler dilerim.

13 Ekim 2024 15:17

Binamız 3,5 yıllık 10 yıl önceki sistem demişsiniz halen sitenizde bayilerde aynı ürünleri satıyorsunuz Youtube.com da videoları izleyip kadınlar bile yapıyor demek ne demek herkes tamirci olmak mı zorunda burda sizin çözüm odaklı bir cevap beklerken kurumsal bir firmaya yakışmayan üslupla akıl veriyorsunuz, buradan Youtube.com aklı vereceğinize birazcık ArGe ye önem verin ürünlerinizi daha kaliteli ve dayanıklı üretin

Visam Gömme Rezervuar Bozulması

27 Ağustos 2023 17:142.734

"Teşekkür ederim"

Visam Sifon Basılı Kalıyor Suyu Tekrar Doldurmuyor

18 Temmuz 2024 15:021.831

"Ürünün garanti süresi dolmasına rağmen çok kibar bir yaklaşımla çözüm üretmeye çalışmaları ve çözmeleri, ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını gösterdi. Firmaya ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum."

Visam Gömme Rezervuarın Sürekli Arızalanması Ve Yedek Parça Sorunu

5 Aralık 2024 16:241.868

""Merhaba Çağlar Bey İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.""

Tümünü Gör
Visam Gömme Rezervuar Buton Arızası Ve Su İsrafı Mağduriyeti

Visam GömmeRezervuar Buton Arızası Ve Su İsrafı Mağduriyeti

Hasan
Visam Rezervuar Bağlantısı Üretim Hatası

Visam RezervuarBağlantısı Üretim Hatası

Rahşan
Visam Gömme Rezervuar Şamandıra Sorunu!

Visam GömmeRezervuar Şamandıra Sorunu!

Samet
Visam Sifon Basma Yeri Takılı Kalıyor!

Visam Sifon BasmaYeri Takılı Kalıyor!

Nimet
Visam Problemli Parçaları Bulamıyorum