Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 14:10

Visam marka gömme rezervuar sifonu sürekli su akıtıyor. Yeni aldığım evimde, iki banyoda da Visam marka gömme rezervuar takılı. Ancak sifona bastığınızda su sürekli olarak akmaya devam ediyor. Üç aydır boşa giden onlarca ton su ve yüksek su faturası ödedim. İki usta çağırdım ancak bir türlü düzelmedi. Lütfen yardımcı olun.

11 Ekim 2024 14:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Ekim 2024 15:17

Binamız 3,5 yıllık 10 yıl önceki sistem demişsiniz halen sitenizde bayilerde aynı ürünleri satıyorsunuz Youtube.com da videoları izleyip kadınlar bile yapıyor demek ne demek herkes tamirci olmak mı zorunda burda sizin çözüm odaklı bir cevap beklerken kurumsal bir firmaya yakışmayan üslupla akıl veriyorsunuz, buradan Youtube.com aklı vereceğinize birazcık ArGe ye önem verin ürünlerinizi daha kaliteli ve dayanıklı üretin

Gülcan sonuçtan çok memnun

Gülcan
27 Ağustos 2023 17:14
"Teşekkür ederim"
Esma sonuçtan çok memnun

Esma
18 Temmuz 2024 15:02
"Ürünün garanti süresi dolmasına rağmen çok kibar bir yaklaşımla çözüm üretmeye çalışmaları ve çözmeleri, ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını gösterdi. Firmaya ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum."
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
05 Aralık 2024 16:24
""Merhaba Çağlar Bey İlgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.""
Sevilay sonuçtan çok memnun

Sevilay
29 Kasım 2024 12:23
"Firma yetkilisi hemen bana dönüş sağladı şikayetim giderildi. Ürünün arkasında duran böyle kaliteli firmaların olduğunu görmek beni çok memnun etti Kendilerine çok çok teşekkür ederim."