Yaprak sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 20:25

Victoria's Secret markasından aldığım ürünler, sistemdeki teslim tarihinden bir gün sonra, bugün Aras firmasına ait kurye tarafından yırtılmış ve içine bakılmış bir şekilde getirildi. Bu duruma sebep olan kişinin kurye şirketi tarafından acilen bulunması gerekiyor. Biz kadın müşteriler, internetten alışveriş yapamayacak mıyız? Böyle kişilerin bu tür işlerde çalışmasına neden izin veriliyor? Bilindik bir bankanın şube personeliyim. Güvenliğin eline açıp baktığı yırtılmış bir paketi hangi özgüvenle verebiliyor? Bunun sorumlusu kim? İnsanların içinde utandığımdan haberiniz var mı?

27 Ekim 2024 22:02

Benden kamera kaydı istediler ve çalıştığım yerin kamera görüntülerini attım yırtık kutuyu görüp verdiğim tepkilere varana kadar var. Merak ediyorum sonucunu gerçekten. Normal bir eve isteyen biri olsaydım kamera görüntüsü nereden bulacaktım acaba? Ayrıca kargo elime geçene kadar kaç aktarma oldu nereden bileceğim kimin açtığını bir daha asla sipariş vermeyeceğim utandığımla kaldım

16 Kasım 2024 17:26

Videoları gönderdim hiçbir şekilde dönüş olmadı ne yazık ki

Sude
Sude

Aynı durumu bende yaşadım 3 gün önce karton kutuda hasar vardı 2 vücut spreyi sipariş verdim ancak 1 i çıktı kutudan, sürekli arıyorum çözülmesi için umarım ilgilenirler

Yaprak

Kocaman pembe ws poşetini görünce açıyorlar direk utanmadan da gelip teslim edebiliyorlar gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum bir çözüm bulunmalı

Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 18:07

08 Mayıs 2024 20:38