Vicco Kreş Ayakkabısı Renk Solması

Vicco Kreş Ayakkabısı Renk Solması

Oğluma Vicco'dan geçen sene gri kreş ayakkabısı almıştım ve çok memnun kalmıştım. Bu yüzden bu sene de lacivert kreş ayakkabısı aldım. Ancak kısa bir süre sadece okul içinde giymesine rağmen rengi solmuştu. Mağazaya incelemeye götürdüğümde kullanıcı hatası olduğunu ilettiler. 5 yaşındaki bir çocuk ne yapmış olabilir ki rengini okulda soldurdu? İlgisiz ve ürünün arkasında durmayan bir firma olduğunu düşünüyorum ve bir daha asla alışveriş yapmayacağım.

20 Şubat 2024 14:48 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle Vicco markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetinizi ve taleplerinizi mail olarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. Vicco Müşteri Hizmetleri

Selda
20 Şubat 2024 22:27

Bu mail adresine yazınca şikayetim çözülüyor mu? Ya da daha nerelere yazmam gerekli acaba?

Ahmet
Benzer Şikayeti Var
20 Şubat 2024 21:01

Size de kullanıcı hatası diyerek ve müşteri mutluluğu politikamız var vs vs diyerek aynı cevabı ilettiler. Ürünlerinin kalitesi hakkında herhangi bir yorumda bulunmayıp, bu kadar şikayete konu çocuğun bir ayakkabıyı nasıl giymesi gerektiğini bilmediğini ve kullanıcı olarak ayakkabıları yanlış giydiklerini söylüyorlar. Markaya olan güven ve markanın müşteriye olan yaklaşımı gerçekten takdire şayan.

Zeynep
Benzer Şikayeti Var
20 Şubat 2024 19:10

Merhaba aynı durumu yaşadım firmaya yolladım pembe aşırı kötü oldu geri yollamışlar üretim hatası yok diye şimdi bende şikayet edeceğim ne saçma şey kaç kez bunların ürünlerini aldım böyle bir şey başıma ilk defa geliyor ama ürünlerinin arkasında durmuyorlar gerisin geri yolluyorlar müşteri memnuniyeti bu olmamalı

Vicco Çocuk Ayakkabısı Şikayet

Merhaba, yaklaşık bir ay önce almış olduğumuz Vicco marka ayakkabıyı oğlum bir hafta giydi ve ürünün önleri soyuldu. Mağ...

Vicco Kreş İçin Aldığımız Süet Ayakkabının Renk Atma Hatası

İyi günler. Vicco dan 4 yaşındaki kızıma kreş için süet ayakkabı aldık 2 ay oldu kreşe gittiği için malum sadece bezin ü...

Tümünü Gör
Vicco Ayakkabı Işık Sorunu

Vicco AyakkabıIşık Sorunu

Melis
Vicco Sattığı Ayakkabıların Arkasında Durmuyor!

Vicco SattığıAyakkabıların Arkasında Durmuyor!

Gürdal
Vicco Ayakkabı Hüsranı!

Vicco AyakkabıHüsranı!

Haluk
Vicco Ayakkabı İki Ayda Parçalandı!

Vicco Ayakkabıİki Ayda Parçalandı!

Gözde
Vicco Ayakkabı Işığı Sönmüyor