Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe AVM Vicco Mağazası

Nihal
03 Mart 2024 13:39

Dün Maltepe Park AVM'deki Vicco markalı bebek ayakkabı mağazasında yaşadığım olayı hâlâ sinirle hatırlıyorum ve sizin gibi büyük bir firmaya hiç yakıştıramadım. Bebeğim için internetten ayakkabı sipariş etmiştim. Ayakkabı ayağına uymayınca biz de Maltepe Park AVM'ye gidip değiştirmek istedik. Ancak bebeğim ayakkabıyı denemek istemedi, çok uğraştık ama izin vermedi ve ağlama krizine girdi. Ben de onu emzirerek sakinleştirmek ve ayakkabıyı denetmek istedim. Ancak orada çalışan bir kişi, emzirme önlüğü ile emzirmenin yasak olduğunu söyledi. Ben de çalışan kişiye, AVM'de emzirme odalarının olduğunu ve bunun farkında olduğumuzu, ancak bu durumun normal bir emzirme ihtiyacından kaynaklanmadığını anlattım. Bebeğimin o anki durumundan dolayı bu esnekliği göstermelerini beklerdim. Bebeğim ağlama krizine girince denemek istemiyordu ve bu durumda biraz esneklik gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Sizin gibi bir mağazadan daha anlayışlı bir tutum beklerdim.

04 Mart 2024 16:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Öncelikle Vicco markasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetinizi ve taleplerinizi mail olarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla. Vicco Müşteri Hizmetleri

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
16 Haziran 2024 20:04
Vicco İlkadım Ayakkabısı Pişmanlık

Onur
02 Nisan 2025 21:52
Vicco Ayakkabıda Hayal Kırıklığı
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Vicco Canpark AVM'de Çalışan İlgisizliği Nedeniyle Alışveriş Yapamadım

Damla