Vize Başvurumda Haksız Gecikme Ve Mağduriyet

23 Kasım 2024 11:26

Merhaba, 18.10.2024 tarihinde VFS Global Antalya Belçika vize başvuru merkezinden teyzem, eniştem, kuzenim ve ben grup olarak c tipi (turist) vizeye başvurduk. 22.10.2024 tarihinde pasaportlarımız konsolosluğa ulaştı fakat benimki hala o tarihten beri incelemede. Ailemin vizesi 3-4 günde verildi ve ellerine kargoyla ulaştı. Grup olarak başvurmamıza rağmen benim pasaportum hala elime ulaşmadı. Neden böyle bir ayrım yapıldı anlamadım. 4 Aralık'ta Brüksel'e uçağımız var ve benim pasaportum hala "track your application" sitesine baktığımda işlemde gözüküyor. Ekim ayı başvurdum ve 15 iş günü içinde sonuçlanacağını söylediler ancak şu an VFS globali aradığımda Konsolosluğun pasaportunuzu iki ay bekletme hakkının olduğundan bahsettiler. Bu mağduriyetime bir sonuç bulunmasını istiyorum yoksa tüm verilen emekler, planlar boşa gidecek.

Saygılarımla,
Ceyda

Ceyda
23 Kasım 2024 12:15

Eklemek istediğim bir şey daha var ben İstanbul'da yaşıyorum ve buradaki Altunizade ve Beyoğlu VFS Global'de yer açılmadı hiçbir şekilde bulamamıştım, o sebeple Antalya VFS Global'e gittim. Bu kadar emek vermemize rağmen hala bir sonuç alamamak gerçekten çok üzüyor.

25 Kasım 2024 08:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Alperen

Bir sonuca ulaştınız mı bende aynı durum içerisindeyim seyahat tarihim geçti bile 1 hafta önceydi pasaportum 1.5 aydır konsoloslukta

Merve
Şikayeti Çözüldü

Merhaba dönüş oldu mu olumlu olumsuz bende bekliyorum

Cemre

Sonuçlandı mı acaba

Ayşin

Merhaba, sonuç alabildiniz mi bizim de başvuru sonucumuz gecikti.

26 Temmuz 2023 21:55

VFS Global VFS Belçika Vize Başvurusu İçin Hala Sonuç Bekliyorum