VFS Global Verilmemiş Servis Ücreti- İade Hakkı Engeli

VFS Global Verilmemiş Servis Ücreti- İade Hakkı Engeli
26 Mayıs 2023 19:56

VFS Global online sayfası adresimi Antalya olarak yazdığım halde, benim seçeneklerden İstanbul 'u seçmeme izin vererek, henüz hiçbir servis sunmadan 30.04.2023 tarihinde 858 TL paramı peşin alarak bana 01.06.2023 tarihi, Fransa vizesi için İstanbul VFS Global adresinde randevu verdi. Randevudan emin olarak iadesiz uçak biletlerimi aldım. Ardından İstanbul bölgesinin bana hizmet sunamayacağını öğrenince ve de bilet iptali online olarak gerçekleşmeyince (iptal et seçeneği tıklayınca fonksiyonsuz kalıyor) önce VFS Global adresine, sonra da paramı tahsil eden Gateway VFS email adreslerine para iadem için talepte bulundum (3ve4Mayıs'da). Tüketici haklarında verilmeyecek hizmet için para alınması haksız kazanç olarak değerlendirilir. Nezaketle (diğer zararlarımı talep etmeden) acilen para iademin kartıma gerçekleşmesini, randevu iptalinin sağlanmasını, aksi halde yasal haklarımı sonuna kadar savunacağımı bildiririm.

30 Mayıs 2023 14:40 (Şikayetten 3 gün sonra)
Gül
30 Mayıs 2023 17:06

Verdiğiniz bu adrese 4Mayıs ve 25Mayıs tarihlerinde olmak üzere iki kez yazarak, iptal talebinde bulundum. Ayrıca ödeme yaptığım kartımın tüm bilgilerini firmanızın iade formuna yazarak ve mailime ekleyerek kartıma geri ödeme talebinde bulundum. Lütfen iptali sağlayarak kartıma para iadesi yapınız. Randevumun iptali ile randevu şansı bulacak kişileri de sevindireceksiniz. Saygıyla.

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Randevu İptali Ücret İadesi

27 Kasım 2023 21:42

VFS Global'den Yanlış Randevu ve Hizmet Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

Alparslan
03 Eylül 18:54
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 17:44
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 16:35