Veycars Otoport Aracın Satış Sürecinde Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

19 Kasım 2024 13:20

Sahibinden bulduğum ve arayarak teyit ettiğim aracı görmek üzere 16.11.2024 (Cumartesi) tarihinde ailemizle birlikte gidip, anlaşıp kapora bıraktığımız aracı Pazar günü ekspere sokalım, Pazartesi de noter için geliriz dediğimizde, ikisi de aynı gün olmak zorunda deyip, bizi Pazartesi günü 1 saatte halledeceğiz dediler.

Pazartesi günü sabahı saat 9.00'da gitmeden önce de arayıp teyit ettiğimiz aracı gittiğimizde, aracın motorunda bir sıkıntı çıktı, araç çalışmadı, araba tamirde diyerek bizimle dalga geçercesine resmen yanıltıldık. Tamircinin adresini verin, aracı görmeye gidelim dediğimizde, aracın Maslak'ta olduğunu ve tamircinin bilgi vermeyeceğini söylediler. Daha sonradan isterseniz kaporanızı iade edelim dediler.

Biz ise o sabah aracı almak için gittiğimizden, tüm altınlarımızı bozdurup kredimizi çekip onca zarara girmemize neden oldular. Bir de biz size geri dönüş yapacağız diyerek bizi gönderdiler. Biz daha Otoport'tan çıkmadan ilanı kaldırdılar. Oradaki diğer bayilerle de konuştuğumuzda, bu galerinin hep bu şekilde şikayetlerinin geldiğini söylediler.

profile profile profile

Talip sonuçtan hiç memnun değil

May Car's Bağcılar. Araba Alma. Pişman Olursunuz

13 Mart 2024 14:05
May Car's Bağcılar. Araba Alma. Pişman Olursunuz

Engin
21 Şubat 2024 02:15

Araç Görüşmesi İçin Söz Verip Aracı Gösteremeyen İşletme

14 Ekim 2024 17:12

Cars Of Yks Araç Alım Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Şubat 2025 09:36
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Sabri Otomotiv Esnaflıkla Alakası Yok

30 Temmuz 2025 10:49