Emre sonuçtan hiç memnun değil

Vestfrost Edremit Vestel Servis Sika

04 Temmuz 2024 18:49

Vestel'in servis hizmeti verdiği Vestfrost bulaşık makinesini babam yazlık evinde kullanıyor. Yaz başında makinenin eve taşınmasıyla makinenin yıkamadığı ve uzun süre çalışması şikayeti ile Vestel Edremit/Balıkesir servisini çağırıyor. Mayıs 2024'te servis makine kontrolü sonucu sağlam raporu verip gidiyor ve 400 TL ücreti alıyor. Sonra aynı şikayet ile 3 Haziran'da yine servis çağırıyor ve yine sağlam raporu verip gidiyorlar. Arıza devam edince babama yeni bir makine satın aldık. Bu arada babam 88 yaşında ve yalnız ikamet etmekte. Bu arada Vestfrost marka eski makinenin garantisinin 06.06.2024 tarihinde bittiğini belirtmek isterim. Sonra ben makineyi test amacıyla çalıştırdığımda makinenin su boşaltma sırasında pis suyu tahliye etmediği arızasını buldum. Vestel merkezi aradığımda Edremit servisinin yetersiz olduğu ve mağduriyetimin giderilmesi talebinde bulunmama rağmen garanti süresinin bittiğini, servisin ücreti karşılığında geleceği bilgisini verdiler. Şimdi ücret sorun değil ama daha arıza tespiti yapamayan servisin onarım hizmetine nasıl güveneceğim veyahut garanti süresi bitmesine 20-25 gün kalan ürünün arızasını bilerek mi tespit etmediler bilemiyorum.

05 Temmuz 2024 17:18

Vestel tarafından arandım ama hala servis bir arıza bulamamış diyerek konuyu kapamak istiyorlar benim şikayetim zaten servisin arızayı tespit edemeyecek kadar yetersiz olması sanki garantisi biteli 1 ay olmamış makineyi keyfime çöpe atıp yeni makine almışım

10 Temmuz 2024 09:16

Evet sonucu anlatayım Vestel hiçbir şekilde ilgilenmedi dışarıdan bulduğum 3 tane tamirci markayı duyunca gelmedi En son kendim arızanın ana karta olduğunu tespit ettim yeni kartı takınca çalıştı simdi Vestel servisine sormak isterim hani makine sağlam di

Pınar
02 Ocak 2024 19:46
Adem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 22:58
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Her Sene Aynı Yerden Tekrarlayan Arıza.

Engin
14 Eylül 2024 13:30
Vestel Her Sene Aynı Yerden Tekrarlayan Arıza.
Sabahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sabahattin
13 Nisan 2025 16:40