Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Yeni Vespa Gts 300 Sürekli Akü Arızası Ve Ürün Değişimi Talebi

30 Temmuz 2024 10:42

Mayıs 2024’te Türkiye’den sıfır Vespa gts 300 aldım. İlk gün kullanım sonrası, ertesi sabah motor çalışmadı. Yıldız yetkili servisine götürdüm, akünün bittiğini söylediler ve ücret karşılığı değişim yaptılar. Birkaç gün sonra aynı sorun tekrar etti. Yine Yıldız servisine götürdüm ve birkaç gün serviste kaldı. Ancak, sorun devam etti ve Maslak yetkili servisine bıraktım. Orada 10 gün kaldıktan sonra yine aynı sorunu yaşadım. Vespa Türkiye genel merkezine durumu bildirdim ve ürün değişim talebinde bulundum. Ancak, sadece Yıldız servisinde bir kayıt bulunduğunu, başka kayıt olmadığını söylediler. Sıfır km aldığım ve sadece 300 km kullandığım scooterın sürekli arıza yapması, servislerin kayıt açmaması benim sorunum değil. Ayrıca, garanti kapsamında olması gereken akü için ödediğim ücretin iadesini ve ürün değişimini talep ediyorum.

30 Temmuz 2024 10:50 (Şikayetten 7 dakika sonra)
31 Temmuz 2024 13:50

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Vespa Müşteri Hizmetleri

31 Temmuz 2024 14:55

0 km olarak satın aldığım araç, bende durduğundan daha çok yetkili servislerinizde geçirdi zamanını. Sorun çözülememesine rağmen, yine aynı öneriyle geldiniz kusurlu mal satışı bu yaptığınız!

22 Ağustos 2024 22:08

3 hafta geçti, motor hala serviste. Vespa genel merkezden kimse aramadı. Söyleyecek söz bulamıyorum.

Ece
Ece

Merhaba, benim de akü sorunum ile ilgili asla yardımcı olunmadı, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ancak fatura s Motor tarafından kesildi, Vespa'nın vergi kimlik numarası gerekiyor ancak yok, direkt faturayı kesen bayi için başvuru yapılır mı sizce? Çünkü kabul etmeyen Vespa...

Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Vespa Gts 300 Çözülemeyen Ses Problemi

27 Ağustos 2024 12:30
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vespa GTS 300 Akü Sorunu Kısa Sürede Tekrar Etti, Garanti Desteği Sağlanmıyor

06 Ağustos 2025 14:47