Veni Vidi Göz Sağlık Grubu No Touch Gözlerimi Bozdu

07 Mayıs 2023 10:44

Veni Vidi Göz Bakırköy *****ile Şubat 2023'te ameliyat oldum. Aradan 3 ay geçti. Gözlerim hala yazıları çift görüyor, bilgisayar ve telefon kullanamıyorum. 'No Touch' olarak bilinen eski prk yöntemi gözlerimi bozdu. 3 aydır sosyal hayatım kalmadı. Hastane yönetimine şikayetimi ilettim ama kimse ilgilenmiyor. Sol gözümde numara kaldı ve daha bulanık görüyorum. Sürekli ilaçları kullanmama rağmen şu an hayatım altüst olmuş durumda. Veni Vidi Göz ticarethane gibi davranıyor. Bu duruma 1 saat içinde ameliyat kararı verip evime yolladılar. 3 aydır acı çekiyorum. Gözlerim şu an hiç iyi değil. İşimden gücümden uzaklaştım. Doktor bana tekrar gözlük yazmak istedi. Hakkımı sonuna kadar savunacağım.

09 Mayıs 2023 17:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (20)

Tülay
Tülay

Merhabalar bayağı zaman geçmiş aradan ama şimdi nasıl gözünüz

Tuğba
Tuğba

Merhaba değişiklik oldu mu memnun musunuz nasıl oldunuz bilgi verebilir misiniz?

Yunus

Merhabalar şikayetiniz ilgili herhangi bir gelişme var mı? Hastanenin sürecin devamında yaptığı işlemler. Sizin şu an ki durumunuz hakkında biraz daha bilgi verebilir misiniz? Bugün Bakırköy şubesine No Touch lazer ameliyatı olmaya geldim ve daha önce böyle komplikasyonlar yaşayanları, ve bunun kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.

Yasin
Yasin

Hocam ne durumdasınız iyileştiniz mi acaba

İlyas

Maalesef sol göz astigmat kaldı

Cansu
Cansu

Merhabalar şu an nasılsınız acaba bende yaklaşık iki hafta önce Ankara'da Veni Vidi de no Touch lazer oldum çift görme sorunu yaşıyorum ve çok endişeleniyorum doktorum iyileşme sürecinin 1-1,5 ay süreceğini söyledi.

Cansu hanım çift görme sorunuz devam ediyor mu?

Şikayeti Çözüldü

Merhaba bende notac lazer oldum telefona baktıktan sonra hayatim tamamen kararıyor yakini göremiyorum bir de Dr. Bana kanımdan özel solüsyon yaptı sizde durum ne acaba görmede düzelmeler var mı hayatim karadı ben inşallah düzelir

Nebahat

Merhaba geçmiş olsun. Bir şey sorabilir miyim hangi doktor yapmıştı ameliyatınızı ben de olmayı düşünüyordum 🙄

Nebahat

Verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim, umarım en kısa zamanda göz sağlınıza tekrar kavuşursunuz.

İlyas

Merhaba Bakırköy şubesi Halit özhisar ben hala yazıları okuyamıyorum sol gözüm bulanık ilaç verdiler düzelecek dediler 1 hafta oldu kullanıyorum sonuç aynı sol gözde numarada kaldı ameliyat olacaksanız daha kaliteli uzman hekimleri seçin lütfen fiyat uygun diye veni vidi seçmeyin zaten internette araştırın no Touch sorunu yaşayan çok kişi var gözünüze yazım etmeyin

Şevki

İyi akşamlar acaba gözünüz nasıl? Uçuşmalar devam ediyor mu?

İlyas

Çok geçmiş olsun maalesef hepimizde bir takım sorunlar oluştu

Şevki

Evet lazerden sonra oldu. Sağ gözümde uzun iplik parçası var. Gözümü nereye cevirsem oraya doğru kayıyor Miyop olduğum için görüyormuşum ama bu bana söylenmedi. Olabilir denmedi. Oldukça rahatsız ediyor.

İlyas

Merhaba sevki bey ip parçası derken nasıl bir sorun oluştu ameliyattan sonramı meydana geldi

Şevki

5 ay oldu sog gözümde ip parçası var ve beni psikolojik olarak çok rahatsız ediyorum.

İlyas

Evet özellikle sol gözümde problem devam ediyor. PC kullanma telefon kullanmada zorluk yaşıyorum yenimi ameliyat oldunuz?

Ali
Ali

Kardeşim sende bizdensin geçmiş olsun hepimizin hayatı altüst oldu moral bozmamaya çalış

Yunus

Merhaba sizde gelişen komplikasyonlar nelerdi

İlyas

Sizde de mi aynı sorunlar var. Neden göz göre göre insanların gözlerini bozuyorlar ben çok geç fark ettim hukuki olarak mücadele etmemiz gerekecek sanırım

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Ağrı Ve İlgisizlik Nedeniyle Zor Bir Ameliyat Sonrası Deneyim

09 Eylül 2025 15:18