Ogün sonuçtan memnun

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Göz Ameliyatı Sonrası İletişim Sorunları

27 Aralık 2024 15:20

Göz çizdirme operasyonu gerçekleştirdiğim Antalya Veni Vidi Göz Hastanesi'nde aylar süren sorunlarla kaç kez gidip geldim bilemiyorum. İlk günden beri uzak bir şehirden operasyon için gittim.

1. Hafta, 1 ay ortası ve en son 6. Ay kontrolü için iki kere art Arda gittim. Gözümde "beze" oluşmuştu ve doktor **** **** 1. Yıl kontrolüne kadar gelemeyeceğimi ilettim, kendisi de tamam 1. Yılda kontrol için gelin dedi.

Bu süreçte uzaktan gözümde oluşan "beze" tedavisinin takibinin devam edeceğini, bunun için ilaçlarla ilgili asistana soruları iletebileceğimi söyledi. Yaşadığım problem ise yakın zamanda askeri mülakat için gireceğim sağlık muayenesi öncesi asistana ilaçlarımla ilgili soru sordum, iki gün sonra dönüş yapıldı.

Sorduğum soruyla alakasız biçimde "öyle devam edin" dedi. Ben de neye öyle devam edeceğim anlamadığım için tekrar sordum, bu kez bana "yoğunuz, doktor bey cevaplamıyor, varsa sorunuz kendiniz gelin görüşün" gibi bir cevap aldım.

Ameliyat olundu, para alındı, artık kimse kimsenin umurunda değil mi? Bu yaşadığım kaçıncı sorun.

26 Şubat 2025 20:05

2024 Şubat ayında Antalya veni vidi göz hastanesinde excimer lazer göz çizdirme operasyonu gerçekleştirdim şehir dışından geleceğimi söyledim oraya gittikten sonra muayene ücretine ek tetkik ücretleri alındı. Operasyon için gitmeden verilen fiyatın epey üzerinde (2024 Şubat yılı 5000 TL) daha fazla numaranız yüksek diyerek ücret alındı. Hepsini karşıladım. Sonrasında operasyona hazırlık yaparken ölçümlerde ölçülen numaralarla muayenede ki numaralar farklı çıktı doktor ugur BALCI'ya birkaç kez ısrarım sonucunda ikinci kez tetkik yapıldı. Ve düzelttik dedi. Bana verilen Operasyon saatinden 3 saat sonra operasyona alındım otobüsüm kaçtı. Sonrası şehir dışından her denilen kontörle gittim. 1. Hafta. 1ay. Arada. 3. Ay. Hatta extra kontörle dahi gittim elimde belgelerim mevcut muayene faturalarım. Bana doktor bey kesin bir şekilde numaran 0.50den yüksek olmaz çok mükemmel geçti dedi 1. Ayin sonunda dahi numaralar 0 dedi. Yanımda arkadaşlarım da vardı. Bana 1 ay güneşe gözlükle çık dedi ben evden dahi hiç çıkmadım ben evden sadece hastaneye gittim. 3. Ay kontrolde numaralarım yüksek çıktı bana gözünde Haze oluştu sen güneşte gezdin deyip beni suçladı evden dahi çıkmadım. Hastane için Her çıktığımda şapka + gözlük yağmurlu havalarda dahi Güneş gözlüğünü çıkarmadım. Bana damla tedavisi uyguladı bunlarla hallolur dedi 6 ay dedi her hafta ölçüm yapıp gönder dedi gönderdiğim ölçümlere asistanı kaale dahi almadı her hafta hastaneye gittim. Israr arama üzerine muhatap buldum. Yaklaşık 10 ay geçti hala numaralarım yüksek çıkıyor. Gözümde operasyon öncesi hipermetrop sorunum yokken şu an ölçümlerde astigmat hipermetrop çıkıyor. İki gözüm "5" derece civarı ölçüyor ve asla bunun arkasında durmuyorlar. Arayınca ya doktor izinli ya muayenede deyip sizinle konuşmaya dahil tenezzül etmiyorlar. Parayı alana kadar her şey ilgiliydi güzeldi. Şimdi farklı hastanelerde koşturuyorum polislik için belkide ikinci kere çizdirmek zorunda kalacağım ameliyat olana kadar her şey çok güzel su ilacı şu vitamini al diye karşılanmayan bir ton ilaç içtim baktım sonuç bu. Şu an ulaşmak için bile bin takla atıyorum elimden geleni yapacağım her yere şikayette bulunacağım burada operasyon gerçekleştirdiğim için çok pişmanım. Polislik hayali için öğrencilik hayatımda ki birikimimi tamamen buna verdim. Hakkım asla helal değil. Bu konuda elimden geleni yapacağım bilin.

1740589471276.img-20250217-094052.jpg
1740589468572.img-20240701-142144.jpg
25 Şubat 2025 10:14

Ek
1740467642772.img-20240325-080041.jpg
27 Aralık 2024 16:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Can K. Merkezimizde yaşamış olduğunuz deneyiminizi bize ileterek, hizmet kalitemizi geliştirme, sürekli iyileşme çabamıza katkınız için teşekkür ederiz. Yetkililerimiz, şikayetinizi olabildiğince hızlı değerlendirip size dönüş sağlayacak. Her türlü öneri ve görüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Antalya Fiyaskosu

27 Ekim 2023 11:50

Veni Vidi Göz Hastanesi'nde Yaşanan Hasta Mağduriyeti

20 Ocak 2025 20:03
Veni Vidi Göz Hastanesi'nde Yaşanan Hasta Mağduriyeti
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Antalya Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve Mağduriyet

16 Haziran 2024 12:46
Tolunay sonuçtan hiç memnun değil

Veni Vidi Göz Sağlık Grubu Ankara Veni Vidi Bağdat

06 Eylül 2024 22:24