Vavacars Ekspertiz Sürecinde Yaşanan Zaman Kaybı Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

03 Ekim 2024 16:19

Tarafıma atılan "Renault Clio aracınız için ekspertiz öncesi fiyat teklifimizi yükselttik. Yeni teklifimizi görmek için şimdi dijital ekspertize başlayın" mesajından sonra arabamı yeniden değerledim ve fiyatının yükseltildiğini gördüm. Ben de bunun sonucunda bir ekspertiz randevusu almaya karar verdim.

Dün saat 16:00'da olan randevu saatinden 15 dakika kadar önce randevu yeri olan Ankara Koru Mahallesi'indeki Vavacars'ta idim. Aracım zaten temizdi ancak ekspertiz için tekrar yıkattım ve 300 TL verdim yıkamaya.
Ekspertiz yapıldı ve araçta söylediğim gibi hiçbir boya-değişen olmadığı ve tertemiz bir araç olduğu teyit edildi.

Fiyat teklifi için beklememiz söylendi ve biz de bekledik. Yaklaşık 1,5 saat bekledikten sonra fiyat teklifi için görüşülen odaya alındık.
Ancak aracımıza fiyat teklifi yapamadıklarını, bunun nedeninin Renault Clio model araçların piyasada fazlaca olması gösterildi. Zaten bana atılan mesajda gördüğünüz üzere aracımın Clio olduğu belli! Bu yukarıdaki mesaj atılırken Clio değerliydi de eksperden sonra mı değersizleşti?! Üstelik araçta boya-değişen yokken!

Böyle saçma sapan bir gerekçe olamaz! Diyelim ki vardı ise bile;
Neden başta "Clio model araçları almıyoruz. Piyasada veya stoklarımızda çok fazla var" denilmedi?! Ekspertize hiç alınmasın o zaman aracım! Yani madem değerlendirme yapamıyorsunuz. Clio model araçları almıyoruz diye baştan neden söylemediniz?

Neden insanların boşa zamanını alıyorsunuz? 2 saatin üzerinde zamanımı aldınız! İşimi gücümü bıraktım, izin aldım geldim. Sizin hayal satışı reklamınıza inanıp! Boş hayal satışı reklamı yapıp, sırf yanıltma amaçlı fiyatların yukarı yönlü güncellendiğine dair insanlara yanlış beyanlarda bulunuyorsunuz! Bana hem maddi hem manevi zararınız var!

03 Ekim 2024 16:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)
04 Ekim 2024 11:37

Emre sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2023 15:14
"Şikayetim ile vavacars genel müdürlüğünden arandım. İlgilenen arkadaşa çok teşekkür ederim."
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Çağdaş
31 Mayıs 2024 12:17
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
18 Mayıs 2024 09:55
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Fiyat Teklifi Tutarsızlığı

04 Ağustos 2024 13:24
Barış sonuçtan çok memnun

Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!

Barış
17 Şubat 2025 12:17
Vavacars'ta Randevu Ve Teklif Karmaşası!