Ali sonuçtan hiç memnun değil

Varta Akü Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

08 Temmuz 2024 17:41

Varta Akü 2 yıl garantili diye sattığı 35EZ434 plakalı hususi otomobile alınan akü garantili olmadığına rağmen 2 kere yolda kaldım. 3. kez arızalanınca servisi bana 'az binmişsin, şarjı arızalı' diyerek hata bulmaya çalıştı. Yedek akü ver diye kontrole bıraktım, verdiği eski akü bile bir marşta aracımı çalıştırdı. 10 gün geçti, akün şarj edildi. 200 TL ver, gel al dedi. Ben değişimin yapılmasını talep ettim, vermedi. Müşteri hizmetleri bana başka bir servise git diyor. Her servise 200 TL para niye ödeyeyim? Daha garantisi bitmedi. İçinden dışına sıvı akmış, simsiyah akü yolda kaldığım mağduriyetim bir yana, bir de para istiyorlar. Satarken 2 yıl içinde arızalanırsa yenisi ile değişim garantili diye satıyorlar. Şikayetçiyim.

16 Temmuz 2024 13:56
varta-aku-garanti-sorunu-ve-musteri-hizmetleri-magduriyeti-1.jpg

Varta Akü arızalı garantim devam ediyor ama kimse ilgilenmiyor servis te denedi değişim yapılması gerekiyor dedi ben evimi taşıdığım için şu an garanti belgemi bulamadım fabrika sei numaradan baktı garanti li ama illa belgeyi bulun diyerek müşteriyi mağdur ediyorlar hslbuki sanayi bakanlığının 14.6.2023 ssyılı resmi gazetede yayımlanan garanti belgesi uygulamasına dair yönetmelikle kaldırılmış olmadığına rağmen müşteriyi mağdur ediyorlar Yazıklar olsun kanuni yollardan tüm haklarımı arayacağım

16 Temmuz 2024 13:59

Fabrika seri numarasını kontrol etti garanti ama illa garanti belgesi istiyor garanti devam ettiğini bildiği halde zorluk çıkarıyor bsr de markayız diye övünürler bu mu sizin hizmetiniz

09 Eylül 2024 23:44

Varta garanti li aküyü ısrarla değiştir miyor yazıklar olsun seri numaradan garantisi var diye teyit ettiler servisi arızalı denesine rağmen değiltşrmşyor bsr daha mı asla almam

09 Ekim 2024 10:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Varta Akü'nün Hayal Kırıklığı Yaratan Garanti Süreci!

26 Mart 2025 16:56

Varta Akü'nün Beklenmedik Sorunları

09 Ocak 2025 00:15
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
15 Aralık 2024 12:11
Varta Akü'de Yaşanan Sorun Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 18:54