13 Aralık 2024 10:01

Valtente isimli markanın bir adet kot ceketini satın aldım. Pazardan alsam daha iyi çıkardı gözümüz görürdü en azından. Zaten 1,5 ayda zor geldi ürün ve iade süresini sanırım bilerek geçirdiler. Ürün defolu kesinlikle ürün çok fazla tüy döküyor param çöp oldu. Ürünü iade almazlarsa burayla kalmayıp Tüketici Mahkemesi'ne kadar gideceğim.

13 Aralık 2024 20:12

Firma hala dönüş yapmadı eğer bu şekilde burasıda çözemezse ben mahkemeye vereceğim bu firmayı yani inanılmaz bir durum ne arayan var ne soran haram olsun

14 Aralık 2024 15:37

7 iş günü içerisinde iade oluştururuz diyen ve bir sıkıntı olduğunda bizi hemen arayın diye insanlarla dalga geçen bir firma nasıl olur da para kazanır Tüketici Mahkemesi'ne şikayette bulunacağım vergi numarası yok hiçbir şeyleri yok böyle bir şirket ama ben sizi her yere şikayet edeceğim yazdıkları şeyleri okuyun ya diyorlar ki müşteri temsilcileri isterlerse dönerlermiş!

Ciğdem
Ciğdem

Merhaba tam halini atar mısınız ürünün, çünkü benim de benzer bir deneyimim var da

Sibel

Tam hali böyle buradan net belli olmuyor ürünü giymiyorum karşıdan geldiği ilk gün denemiştim kırış kırış bir halde ve zaten Çin malı

Valtente Şikayeti

Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Sanem
11 Ocak 2025 19:17
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Ocak 2025 18:13
Valtente Markasından Gelen Hayal Kırıklığı
Valtente Markasından Gelen Hayal Kırıklığı
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İlayda
21 Ocak 2025 19:11