Hatice

Hatice

Şikayetleri(2)

İade Talebim İki Aydır Sonuçlanmadı, Muhatap Bulamıyorum

25 Haziran 2025 16:04539

Aynı gün, hatta aynı saat içinde yaptığım alışveriş için iade talebinde bulundum; ancak iki ay olacak, hâlâ para iadem y...

Zirve Parfüm Kozmetik Yanıltıcı Kargo Bilgilendirmesi Ve Haksız İade Bedeli Talebi

26 Ağustos 2024 15:172.357

Benzer bir sıkıntıyı ben de yaşadım. Sipariş verdim ve bir gün sonra adreste bulunmayacağım diyerek iptal ettirmek isted...

Yorum Yazdığı Şikayetler(1)

26 Ağustos 2024 15:172.357