Urankent Taksi Durağı Çalışanları Macunköy

21 Haziran 2024 22:08

Urankent taksi şoförü. 06 T 3243 plakalı araç, saat 21.30 sularında Çağdaş Market'in önünde zil ile çağırdım taksiyi, alışveriş arabamın bir hayli uzağına geldi. Bekliyorum. Bagaj kapağını açsın, yanaşsın diye beklerken, beyefendi telefonuyla meşgul. Bagajı ben açtım, halen anlamsızca bakıyor, yardım etmeyi bırakın, bagaj kapağını bile ben açtım. Ön koltuk arkaya yatırılmış, zor bindim. Trafikte sürekli mesajlarını kontrol etti. Durdu ve inanılmaz süratli bir şekilde siteye geldi. Kesinlikle trafik kurallarına uymuyor. Diğer sürücülerden sürekli korna uyarısı aldı. İndiğimde bütün poşetlerim dağılmıştı. Bu arada, taksi bagajı değil, sanki şahsi araç bagajı gibi pis ve dağınıktı. Ne inerken ne binerken yardım etti, ne de kibar bir davranışta bulundu. Hatta kendisine belirttim. Bu kadar hızlı, kaba ve trafikte mesajlaşmasını esefle kınıyorum. Urankent taksi durağını aradım, şikayet etmek için daha cümlemi bitirmeden 'Tamam, ben onu uyarırım' dedi. Aynı ilgisizlik ve kabalıkla telefonda görüştüğüm şahsiyetle de karşılaştım. Tepkisiz, ilgisiz ve nahoş davranışlar. Kınıyorum ve gerekli yerlere şikayetimi yapacağımı bildiriyorum. Çoluk çocuklara ve deneyimsiz insanlara araç verilirse olacağı bu.

Genç Taksi Sürücüsünün Yolculuğu Yarıda Bırakıp Mağdur Etmesi

13 Temmuz 2025 09:42
genc-taksi-surucusunun-yolculugu-yarida-birakip-magdur-etmesi-1.jpg
Melike sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 09:13

02 Ocak 2024 12:04