Unitron İşitme Cihazı Servisinde Uzun Süreli Mağduriyet

Unitron İşitme Cihazı Servisinde Uzun Süreli Mağduriyet
22 Kasım 2024 12:06

Şikayetim var. 2 yıl önce unitron marka kulak içi işitme cihazı aldım ve arıza verdi. Adana hacete firmasından aldığım cihazımı servise vermesi için teslim ettim. Mayıs ayında verilen cihaz bana geldi ve tamiratı tam olarak yapılmamış ve dışına da bayağı bir hasar vermişlerdi.

Tekrardan cihazı aldığım bayiye gittim, durumu anlattım. Kendisi de baktı, tekrar servise yolladı. Haziranın birinde ve bugün 22 Kasım, 5 ay oldu. Cihaz aldığım bayi telefona bakmıyor. Bayiye gittim, yenisiyle değişim yapılacak dendi, şimdi de ulaşamıyorum. Ben 5 aydır mağdurum.

profile profile
26 Kasım 2024 12:40 (Şikayetten 4 gün sonra)

Cemal Bey Merhaba, Bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Cihaz bizim teknik servisimizde değildir. Bilgilerinize sunarız

Sinan
Sinan

İlginç. O bayi Unitron'un yetkili satıcısı idiyse, umarım Unitron o bayiye yaptırım uygulamış, tüketicinin sorununu çözmüştür.

Cemal

Maalesef hiçbir yaptırım uygulanması bana servisten gelen mesaj cihazınız bir de değildir aldığım bayi isim değiştirmiş iletişim bilgisinde ulaşamadım en son konustigumda bana tür dis7nda toplantım var gelince haledecm dedim ve ondan sonrada gidiş o gidiş

Unitron İşitme Cihazı Tamir Edilmeden Geri Geliyor

21 Eylül 2023 16:38