Umran Oto Ekspertiz Rsv Bahcelievler Yetersizliği

27 Mart 2024 14:041.847

21/03/2024 tarihinde İstanbul Bahçelievler'deki Umran Oto (rsv) ekspertizinden araç ekspertiz yaptırarak bir araç satın aldım. Tekirdağ Çorlu'ya getirdiğim aracı 1 gün sonra kullanmak istediğimde, malzemelerimi panelvan kısmına yerleştirdikten sonra kapıyı kilitlemeye çalıştım fakat kilitlenmediğini fark ettim.

Satıcıyı arayarak durumu sordum ve bana arka bagajın ve sürgülü kapının bozuk olduğunu söyledi. Neden önceden bu durumu belirtmediğini sorduğumda, ekspertiz raporunda belirtileceğini düşündüğü için söylemediğini ancak onların da bu durumu belirtmediklerini ifade etti.

Bu duruma sinirlenerek telefonu yüzüne kapattım. Ardından ekspertiz firmasını aradığımda ise onların kapıların çalışır durumda olduğunu söylediklerini öğrendim. Şikayet hattını arayarak durumu bildirdim; ancak 'size dönüş yapacağız' demelerine rağmen hâlâ bir geri dönüş yapılmadı. Bu nedenle buraya yazma gereği duydum.

Ayrıca Umran Oto Bahçelievler (rsv) yetkilisinin, kendini beğenmiş bir tavırla diğer firmaları karaladığını ve 'şu firma marangoz, bu firma çiğköfteci' gibi ifadelerle insanları mağdur eden, hiçbir şeyden anlamayan bir bayi olduğunu düşünüyorum .

1 Nisan 2024 10:51 (Şikayetten 4 gün sonra)

Hasan Bey merhaba; Yaşamış olduğunuz deneyim hakkında üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ancak, Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Merkezleri ekspertiz hizmeti verilen araçlarda ekspertiz iş formunda belirtilen hususlar çerçevesinde hizmet sağlamaktadır. Ekspertiz iş formunda belirtildiği üzere 'Plastik parçalar, Far, Stop Lambaları, Sis Lambalarındaki değişim ve Cam değişimleri, Silecek lastikleri kontrol edilmemektedir. Cam, ayna ve koltuk ısıtıcıları kontrol edilmemektedir. Koltuk hafızası ve konfor elektriği kontrol edilmemektedir, fitil sızdırmazlıkları, KAPI KİLİTLERİ, araç kumandaları ve anahtar, opsiyonel özellikler (Araç Paketleri), araç orijinalliğine uymayan yazılım ve parçalar (Modifiye Araçlar), tekerlek uygunluğu ve orijinalliği kontrol edilememektedir.' Söz konusu yazılı ibare size ekspertiz raporunun içeriğinde yazılı olarak teslim edilmiştir.

Umran Oto Ekspertiz Güngören Şubesi Tarafından Mağdur Edildim!

25 Temmuz 2023 14:461.826

Umran ekspertiz İstanbul Güngören şubesinde 18.07.2023 tarihinde full araç ekspertizi yaptırmak istedik. Alıcı ve satıcı...

1 Destek

Ekspertiz Raporu Güvenilir Çıkmadı: Katalizör Sorunu

27 Şubat 2025 13:312.309

29.01.2025 tarihinde 'Umran oto ekspertiz' markasına güvenip aracımı ekspertiz yaptırarak aldım. Raporda egzoz sistemi s...

Ekspertiz Raporu Güvenilir Çıkmadı: Katalizör Sorunu

Umran Oto Ekspertiz Kağıthane'deki Ekspertiz Firması İle Yaşanan Kaza Deneyimi

24 Temmuz 2024 03:502.604

"Biraz geç oldu kusura bakmayın tamamen aklımdan çıkmış, İlginiz için teşekkür ederim bol kazançlar dilerim"

Umran Oto Ekspertiz Kağıthane'deki Ekspertiz Firması İle Yaşanan Kaza Deneyimi
1 Yorum

Umran Oto Eksper Yanlış Raporlama

20 Ağustos 2024 23:452.329

"Umran merkezde yetkili Talha bey gerek ılgısı gerek yaklaşımı ile gerçekten çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum"

Tümünü Gör
Umran Oto Ekspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Umran OtoEkspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Ömer
Umran Oto Ekspertiz Yanıltmacası!

Umran OtoEkspertiz Yanıltmacası!

Mert
Umran Oto Ekspertiz Mağduru!

Umran OtoEkspertiz Mağduru!

Cem