Umran Oto Ekspertiz Güngören Şubesi Tarafından Mağdur Edildim!

25 Temmuz 2023 14:46

Umran ekspertiz İstanbul Güngören şubesinde 18.07.2023 tarihinde full araç ekspertizi yaptırmak istedik. Alıcı ve satıcı olarak, fakat kaporta boya bölümüne tecrübesiz bir eleman koymuşlar, aracın orijinal olan yerine boyalı yazmışlar. Yani aracın bizim yazdıklarımızdan harici bir şeyler çıktığı için alıcı almaktan vazgeçti ve bize ''neden yalan söylüyorsunuz? '' diyerek bizi yalancı duruma düşürdü ekspertiz şubesi hatasından dolayı hatayı fark edip akşam üzeri tekrar gittiğimizde bir önceki aracın raporunu bize verdiklerini söylediler. Biz de ertesi gün başka bir Umran şubesinde eksper yaptırdık. Alıcıya bizim yalancı olmadığımızı ve Güngören şubesinin hatası olduğunu anlattık, ama aracı almayacağını söyledi. Geçtiğini söyledi. Zarara uğradık ve mağdur olduk. Türkiye'de bu kadar yaygın olan ekspertiz şirketinin böyle hata yapması kabul edilemez.

25 Temmuz 2023 16:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, almış olduğunuz hizmetten dolayı hissetmiş olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlamak ve bildiriminizi teşekküre dönüştürmek adına en kısa sürede size dönüş sağlayacağız.

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Umran Oto Ekspertiz  Farklı Rapor

29 Temmuz 2024 17:09
Naci sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Raporundaki Eksiklikler Nedeniyle Araç Satışında Mağduriyet

18 Mayıs 2025 00:22
Ekspertiz Raporundaki Eksiklikler Nedeniyle Araç Satışında Mağduriyet
Yasin sonuçtan çok memnun

20 Ağustos 2024 23:45
"Umran merkezde yetkili Talha bey gerek ılgısı gerek yaklaşımı ile gerçekten çok yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ediyorum"